Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Байдън: Путин е „достоен", „умен" и „твърд" противник

В същото време американският президент отново предупреди руския си колега да внимава за състоянието на Навални

   1| 2    
5
 
2
 
13
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
"Байдън е извадил вазелина и подготвя жужето за утрешната среща... :) "......................интересно какво ше прави байдън с вазелина ... единственото което може да направи е да се намаже изотзади ...
3
 
4
 
12
Стоян Петров до: dr.5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Поставяш тезата си на едно много спорно твърдение - че имам душа. Помни се едно друго сътрудничество, между Германия и русия преди ВСВ. Поделиха си даже Европа, *** след това какво стата не е за припомняне.
3
 
4
 
11
Dr. Vatnikov до: dr.5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Какво означава думата "обесняваш"? Някакъв хибрид между обяснение и обесване ли е?
3
 
4
 
10
dr.5rov до: Стоян Петров
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Изглежда много съм те впечатлил с коментарчето, което пуснах щом надълго и нашироко ми обесняваш как стоят нещата в света. Не съм искал с този коментар да разтърся душата ти. Просто изказвам мнение. Обикновенно съм прав. Опитът за вкарване отношенията на САЩ с Русия в някакво по-нормално русло съм го предвидил още преди две години. Няма как непредубеден човек да не забележи, че именно острата атака на САЩ срещу Русия и после срещу Китай накараха тези две страни загърбят острите противоречия между тях и да образуват общ тандем срещу САЩ. Как ще се развият нещата занапред не мога да гадая. Надявам се благоразумието да вземе връх и да се върнем към едни по-спокойни времена. И трите страни си имат свои собствени вътрешни проблеми и имат нужда от време за да се справят с тях. Но това е нож с две остриета. Някоя от тях може да реши да се справи с вътрешните си проблеми като ескалира външни.
3
 
7
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Забравих да спомена, че когато англичанин или американец ви каже че говорите много добре английски, не му вярвайте. Говорите лошо, прави го от учтивост. Толкова за "достоен", "умен" и "твърд".
6
 
3
 
8
zelka007 до: дядя Вова
преди 3 месеца
така е дядя вова , някои използват титанови сплави в самолетите , други (дето го изнасят според теб) правя шанцови инструменти ... :))) ... не е по темата , ама знам че си фен , тесла са разпродали до края на септември цялото си производство на model Y long range ... :)))
6
 
3
 
7
Стоян Петров до: dr.5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Демонстрираш тотално неразбиране на света. Обединяване на русия и китай не може да има, поради спор за 2 000 000 000 кв километра територия. Китайците(макар и неофициално) твърдят, че тя е тяхна временно под чужда юрисдикция. Това не им пречи разбира се да експлоатират целият Сибир, както намерят за добре. Изумявам ме, как много от пишещите във форума се опитват да представят китайският и руски капитализъм, като много по-хуманен и актуален от американският такъв. Ако е възможно някой да ми обясни защо? Какво ще постигне китай ако действа против най-големият си търговски партньор? Естествено е Байдън да се среща с путин, си, а вероятно и с ким чен ун. По силата на съдбата(според мен не много заслужено) той реди фигурите на шахматната дъска, това е положението.
4
 
4
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Поканата (някои биха казали молбата) на Байдън да се срещнат с Путин на неутрална територия показва появилите се (най-сетне) притеснения в (част от) американския елит от последиците на тяхната доста арогантна политика от последното деситилетие. Тя доведе до обединението на Китай и Русия в общ блок за противодействие на САЩ. Дано тази среща е начало на едно по-балансирано поведение на всички страни, но не вярвам. Байдън по нататък сигурно ще се срещне и със Сидзипин.
3
 
6
 
5
преди 3 месеца
Офф-топик: "Ако Съветският съюз знаеше, че неговият износ се използва за производство на американски самолети, той определено нямаше да продава (титан).."
4
 
7
 
4
преди 3 месеца
"Вторият основен симптом на болестта на Алцхаймер е, че пациентът не може да се върне сам у дома си, след като избяга, а трябва да бъде изпратен при други хора. Байдън непрекъснато твърди, че Америка се завръща!>Третият основен симптом на болестта на Алцхаймер е, че не можете да заспите, докато лежите, а дремете, докато седите.>Четвъртият най-важен признак на болестта на Алцхаймер е, че сте склонни да падате при ходене, особено когато се изкачвате по стълби.>САЩ вървят по пътя и си подсвиркват за смелост, защото Сънливият Джо е много уплашен."