Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Литва обвинява Беларус, че използва нелегалната миграция като оръжие

Минск примамва мигранти от Ирак и Сирия с пакетна услуга на държавна туристическа агенция и после ги праща през границата, коментира външният министър на Литва

1
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Позната история. Същите хора товареха масове бежанци на лодките и ги пращаха към Европа през Средиземно море. После един два атентата на някой площад и си постигнал целта си.
1
 
3
 
4
kmilchev до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
То в много държави е хубаво, но ме съмнява, че местните руснаци в Прибалтика имат изобщо някаква комфортна социална среда. Сигурно ги дискриминират супер много навсякъде.
4
 
5
 
3
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Вовчо, копейник, кога ще си размърдаш yшaнката от родното село? Ами отиди в Балтика и ги виж държавките как живеят бе! Стандарта е 2 пъти над съседните Беларус и Расийка. Има руснаци, заселени с указ по времето на ссср, не можеш да ги накараш да си тръгнат, въпреки, че работят най-нископлатената работа. В Латвия има даже закон - ако не знаеш местния език, не ти дават латвийско гражданство. С очите си съм виждал паспорт, на който пише "неустановено гражданство". И въпреки всичко не желаят да се прибират рушняците, сигурно щото е гадно, нали?! А Естония вече е на ниво Полша и Чехия, а ти си църкай глупостите и опорките. Хората там не искат и да чуват ни за пyтeтa, ни за мутета, гледат си ЕС и стандарта им расте всяка година. Латвия им пусна програма - паспорт срещу инвестиция в имот и който от пияниците имаше пари, си счупи краката да купи. Щото е лошо, нали?!
4
 
3
 
2
преди 3 месеца
мда чaлмитe идват с керван от камили в Минск и после бегат по разпределения, направления и заповед на Мустака .... ае тия зализаните пееeрасчета како и на кой си мислят че ше накриват крика сао не ми е ясно ?!? .... :))
6
 
5
 
1
преди 3 месеца
USA по времето на USSR не признаваше Прибалтика за част от СССР.Което не пречеше на Прибалтика да прибира най-тлъстите дотации от бюджета.Сега никой не ги бръсне за ***. Изкарват си дотациите с вувузели.