Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

"Крепост Европа" или управление на миграцията? Икономистите са за второто

ЕС трябва да се подготви с цялостна стратегия, основана на сътрудничество с регионите на произход на мигрантите, сочи доклад

   1| 2    
3
 
5
 
5
zelka007 до: khao
преди 3 месеца
баце , проблемът е сериозен ... в белите западни държави нема кой да работи по сортировъчните линии , цеховете за пилешко и свинско , селското стопанство ... въобще на всякаква нископлатена и ръчна работа . масово на такива позиции са не особено образовани ерудити от БГ , румънско , украйна ... :))) ... ама започват да посвършват и те . та требе нови попълнение ... един от вариантите е зверско ценообразуване за всичко . стане една пилешка/свинска пържола 25-30лв например и ще има повече желаещи да бачкат в цех за месо . стане един хляб 9-10лв и ще има повече желаещи за хлебари ... :))) ... ама заплатите на офисния планктон не требе да мърдат ... е в японско услугите като ценообразуване са в небето направо ...
3
 
0
 
4
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
но не мешай нещата... въпреки че се говори за ЕС в статията, тия политики не се решават на ниво ЕС...да му мисли Франция на първо време... после и другите.
0
 
3
 
3
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
дългосрочни проблеми има достатъчно, няма нужда от такива дето сам си ги правиш... точно тоя проблем ще изеде главата на сегашните политици..
0
 
6
 
2
bgMan до: khao
преди 3 месеца
Без големи и дългосрочни проблеми каква полза от повечето политици? Безполезни *** с разни смешни ресори с принос 0.00001% към БВП на ЕС но пък с какъв готин бюджет за усвояване.
0
 
8
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
тове е пример как да вадиме картофи с бомбандировка... зада решите един малък.. и сравнитвлно лесно решим проблем, създавате друг... който е голям и дългосрочен!