Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Експерти: Байдън имаше предложения, търсеше партньорство от Путин

Защо срещата на лидерите продължи с 21 минути по-малко от предвиденото, коментират Искрен Иванов, Константин Вълков и Любомир Кючуков

4
 
0
 
3
deaf до: Achtung
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Русия капитулира в края на Първата световна война,(включително и пред Царска България),след което избухна революция и комунистите завзеха властта в Русия. А Втората световна война беше спечелена само от САЩ. Всички други участници в нея загубиха. Как Пекин си дава сметка,като прави всичко възможно да се скара със своите съседни държави?! Русия и Китай не могат да си подадат ръка,защото интересите им са коренно различни. Това е все едно България и Сърбия да се прегърнат братски и заживеят в мир во веки веков! Абсурд!
0
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И двете световни войни бяха спечелени от оста Вашингтон-Лондон-Москва опре ли яйцето до дуп*то, не могат един без друг, въпреки прокси войните помежду си в останалото време. Сега заплахата за САЩ е Китай и ако искат да го ограничат в икономическата и военна експанзия, то бързо трябва да си припомнят старите времена, Пекин е заобиколен от неприятелски държави: Индия, Япония, Южна Корея, Виетнам, Тайван и си дава ясна сметка, че сега има нужда повече от всякога от приятели имащи нужните природни ресурси, което си пролича особенно ясно при търканията с Австралия. Ако запада изтърве този важен момент да приобщи Москва и я тласне към обятията на Китай, ще стигнем до нова студена война в която резултатите никак не са ясни.
1
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Байдън да нерече Путин "убиец " и после " Байдън ... търсеше партньорство от Путин". Какво партньорство - канят се да убият някого заедно ли?!?!?