IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Imoti.net провежда срещи с представители на имотния бизнес в 7 града в България

„Домът утре“ е темата на първата бизнес закуска, която ще се проведе на 21 юни във Варна

16:10 | 17.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Imoti.net провежда срещи с представители на имотния бизнес в 7 града в България

За поредна година водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net ще проведе серия от бизнес закуски в седем големи града в страната и ще събере на едно място утвърдени имена от сектора – брокери, инвеститори, строители, архитекти и специалисти от браншови организации и институции. Те ще представят последните тенденции в бизнеса с недвижими имоти, които се наблюдават както на регионално, така и на национално ниво.

„Домът утре“ е темата на трите бизнес закуски – във Варна, Русе и Велико Търново, които ще се проведат в рамките на месец юни.

Първата работна среща ще събере представители на имотния сектор в хотел „Графит“ в морската столица на страната на 21 юни от 10 часа. По време на срещата експертите ще направят анализ на пазара на недвижими имоти за изминалите пет месеца от годината. Представителите от сектора ще споделят и наблюденията си върху оформящите се тенденции и възникващите проблеми при новото строителство в региона, психологичните аспекти на строителството и архитектурата  и възможностите за финансиране на имоти.

Пълната програма с датите и основните дискусионни теми ще откриете ТУК.

Бизнес закуските се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното  и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2021г. се провеждат за шеста поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2020 година.

Това е единственият национален форум, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в недвижимите имоти. Официалната церемония за награждаване на победителите от конкурса ще се проведе на 8 юли, в Sofia Event Center, София.

Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Manager.bg, Градът Медия Груп и вестник „Строител“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още