Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Все повече хора у нас инвестират в имоти в търсене на комфорт в дома

Тенденцията от миналата година за покупка на по-просторно жилище продължава и през 2021 г.

0
 
7
 
4
Веск до: Varfor
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Системата с обяви и въобще продажби у нас е първобитноинформационна. Обяви висят по всевъзможни сайтове и често не може да се прецени дали обявата е актуална, кога и защо се е появила, дали не виси само за да провокира обаждане и т.н. Конкуренция с обратен резултат - хаос. Системите обновяват автоматично обяви - кога актуални, кога не. Точно както следва да е про опашкар по всичко. На фирмите за НИ така си им харесва.
0
 
10
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
При огромните количествени облекчения, казано директно напечатани пари няма как да не скачат цени. Имаме инфлация и в крайна сметка трябва да скочат лихвите и пак да го отнесат бедните - както винаги. Принципно цикълът с имотите си се цикли - фаза след фаза. Тъкмо май си идваше фазата на по-резкия скок на цените, когато всички вече са подлудели по кредити и имоти, а здравият разум изчезва. Изсипаните никога неизработени пари директно се лепят на цените на имотите като сланина по задник. Красота в това няма и не може да има. Едно отрезвително повишение в лохвите може да успокои и удължи последните фази преди големия бум, тряс. пат. 2008 в нова версия.
1
 
11
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не знам дали сте забелязали следния парадокс - обяви, които стоят в сайтовете от повече от година вместо да падат като цена продължават да се качват през няколко месеца и о, чудо - пак си стоят непродадени. Пълен абсурд.
1
 
13
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Прикачете и фактурата за статията,да се знае ,че е платена.