Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Путин: Благосъстоянието на хората е най-важно

Руският президент обеща повече разходи за инфраструктура, образование и здравеопазване в опит да даде предизборен тласък на управляващата партия

3
 
2
 
10
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Личното ми мнение е, че Путин и Единна Русия имат не повече от 10-15% привърженици, основно от т.нар. руска глубинка, т.е. ***, както ти сполучливо ги наричаш. У повечето руснаци се е запазил рефлекса на съветския човек и внимават пред кого и какво говорят, включително и при социологически проучвания. Мисля, че обществото е сковано от страх в момента, доколкото Русия на практика е класическа фашистка държава. Общо взето, за никакви избори не може да се говори в момента.
7
 
6
 
9
преди 1 месец
Лъжец и популист, освен убиец! Тва сега ли го рабра, след 6 мандата във властта?Празни приказки за глупавите руснаци. За толкова време във властта ако го вярваше да им беше помогнал 6 пъти. Всичките пари отиват за ВПК и за лукса на няколко души около Путин, за останалите руснаци никога няма да има.
4
 
7
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не става ясно кои "хора" има в предвид.
9
 
6
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей тва е, докара ги до минимална заплата от 270 лв, средна заплата на ниво Албания, но им говори за благосъстояние.?? 30% от домакинствата още са на външни клозети. Нагло жуже, ми заслужават си го всичките му поклонници, жалко са умните хора там само.
8
 
7
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-уместно е да посочиш танзанийския шилинг долар или венецуелският боливар. Клептократа от кремъл се опитва да заблуди мужиците, че му пука за тях. За сега му се получава, но щом рушняците си го харесват халлал да им е. Според мен не може да имаш минимална заплата под 200$, средна 600$ и да тръбиш на ляво и дясно колко много милееш за народа си. Демагогия и популизъм, нищо повече.
4
 
4
 
5
0pk до: data
преди 1 месец
А в японски йени как сме? ЗадминАли ли сме ги японците?
4
 
6
 
4
преди 1 месец
1 RUB = 0,02267 BGN
5
 
7
 
3
fon
преди 1 месец
8.5% от ватенките живеят с $2.3 или 3.80 лева на ден. Но тях Путин сигурно не ги брои за хора.
9
 
2
 
2
преди 1 месец
Повтарям: Дееееемоооокраааацията!Тя е най-важна.Комуниста е писал: Какво тук значи някаква си личност?Нали така?Така.
7
 
4
 
1
преди 1 месец
Путин: Благосъстоянието на хората е най-важно > Тоя изтреще! Демокрацията е най-важна !!!