Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Биткойнът поевтиня до над двуседмично дъно

Китай ограничава дейността на миньорите и предизвика напрежение на пазара

0
 
0
 
8
khao до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
големите слекулации станаха последните 2-3г... преди това никой не го броеше за живо това нещо и никой не го знаеше от вас.
2
 
3
 
7
evlogi до: mrynmryn
преди 1 месец
Ми които го направиха през последните 5 години, забогатяха, няма да посочвам даже периода от 10 години, че става страшно.На 21.06.2016 година един биткойн се разменяше за 667 $, и подобни периоди като сегашният с 50%-80% корекции през тези пет години имаше поне пет шест.Разбира се, през следващите 5 години няма как да се получи отново 50 -кратно покачване, числата са вече големи, но 5 до 10 пъти спрямо сегапните нива , специално за бтк са напълно реалистични.
1
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Следя цената от време на време.Това е един от ярките примери за манипулация и спекулация.При всяко сътресение, дребните риби панически разпродават, а едрите след това бавно нагласят курса до желаната стойност с бутафорни транзакции.Въпроса е до кога ще искат да го правят, и до кога ще могат да го правят.
1
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да местят фермите в Русия там има достатъчно ел. енергия и не се чуват за момента забрани за добива. Колкото по на север толкова по малко разходи за охлаждане. Четох в района на Санкт Петърбург големите ферми се договарят директно с АЕЦ за доставка на ток.
3
 
6
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вчера четох малко в реддит/cryptocurrency, някои вече са позагубили бая и леко са почнали да се паникьосват, други щели да купуват и да го държат поне 10г., щото щели да забогатеят.Хората наистина обичат сами да си създават илюзии, без да погледнат нещата отстрани.
2
 
3
 
3
khao до: Jorkata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ясна ме е връзката... троля пирамидаджийте :)))
2
 
4
 
2
Jorkata до: khao
преди 1 месец
Връзката е далеч по-сложна от това, което мислиш... и по темата - тепърва ще има да виждаме сривове в цените на шиткойн и компания.
2
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
абсурд... кво общо имат миньорите към цената?логиката показва че по малко миньори... по малко биткоини... по висока цена... :))))