IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

47 къщи в River Park вече са с Акт 14

По-малко от година след първата копка строежът на всички къщи от първа фаза е започнат

09:00 | 25.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
47 къщи в River Park вече са с Акт 14

Напредъкът в строителството на най-мащабния жилищен проект в София се случва със забележително темпо. По-малко от година след първата копка всички 110 къщи от фаза 1 са в етап на строеж, като 73 от тях са завършени до покрив. До този момент 47 от къщите вече имат Акт образец 14, а съвсем скоро се очаква още 16 къщи да го получат.

Основната ценност на проекта е качеството на живот в него

Хората все повече осъзнават, че искат не просто къща, а дом и общност около тях. Именно това води все повече хора в River Park. Водещото при създаването и работата по проекта е качеството на живот на хората. Къщите са възможно най-отдалечени една от друга, помещенията в тях са просторни, в границите на комплекса минава планински поток, а жителите ще имат на разположение повече от 100 хил. кв. м зелени площи. Всичко това ще създаде усещането за живот сред природата само на 15 минути от центъра на града.

„В този проект не пестим пари, защото е от изключителна важност строителството и озеленяването да са от най-висок клас.“, споделя инвеститорът на проекта г-н Ори Нив. „Всеки етап от работата се изпълнява изключително стриктно, без компромис с качеството, защото целта ни е да създадем възможно най-добрия жилищен комплекс в България не само в момента на приключване на строителната дейност, а и занапред“, посочва той.

Как за 9 месеца бе издигнат цял квартал от 110 къщи

Зад успешното и впечатляващо темпо на развитие на проекта стои голям екип от доказани професионалисти в различни сфери. Работата по River Park е доверена на компании за строителство и проджект мениджмънт с отлична репутация и много на брой специалисти, благодарение на които само 9 месеца след началото бяха издигнати всички 110 къщи. Повечето от тях вече са с поставена дограма, монтират се фасадите и паралелно се работи по преградните стени и инсталациите в тях.

Повече от 60% от къщите от фаза 1 са вече договорени, като на този етап са свободни едва 15 редови къщи и 20 къщи близнаци.

Последната година показа на хората, че за да живеят пълноценно, имат нужда от близост с природата, пространство и общност около тях. Клиентите откриват именно това в River Park и интересът от страна на купувачите е много добър.

Това наблюдават и от екип Продажби, които споделят, че тенденцията в последната година при избора на тип къща е преминала от редови към къщи близнаци, тъй като те са с по-голяма площ - имат повече спални, по-голямо складово пространство и подземен гараж за до 4 автомобила.

Изграждането на комплекса е планирано за извършване в 3 фази. Очаква се всички къщи от първата фаза да бъдат напълно завършени до края на 2022 г., а в момента се планира първият ред къщи от фаза 2, като се очаква продажбите да стартират скоро.

Повече информация за River Park на www.riverpark.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още