Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кирил Петков: Преработваме изцяло два проекта по Плана за възстановяване

Вкарваме ЕИБ като гарант за избягване на злоупотреби, а грантовите пари ще привлекат и частни пари към държавните, съобщи икономическият министър

2
 
0
 
4
преди 2 месеца
Министерството на финансите (МФ) пренебрегва, че Република България е с неправилност за ползване на левове с пряко създаване на щети.Ако не е злокобната парична процедура, Република България нямаше да има сегашни дългове.При запазване на пагубното парично поведение, колкото по-пълно се изпълни програмата Възстановяване, толкова повече са възникналите щети.Обществеността е мълчалива за държавната слабост и същата се запазва. Защо МФ е съгласно със съдбовна парична грешка?
0
 
0
 
3
преди 2 месеца
Интересно е дали в плана за възстановяване има цели за развитие на ЯДРЕНА енергетика , която е най-чиста ,евтина и зелена?Страни като Полша ,Турция и Чехия строят ядрени централи , а ние горим въглища и гледаме бъдещето.Интересно е дали има и проект за ВЯТЪРНА ферма с поне 30 вятърни турбини,използващи безплатния вятър или ревем в Европа за въглища?Интересно е дали ще има програма и законодателство и финансови облекчения за малките еднолични производители на електричество от слънчеви панели.Тогава много фирми и лица ще покрият покривите си с панели ,но това е спънато сега защото няма адекватна политика и законодателство.
0
 
5
 
2
преди 2 месеца
Интересно е дали в плана за мъзстановяване има цели за развитие на ЯДРЕНА енергетика , която е най-чиста ,евтина и зелена?Страни като Полша ,Турция и Чехия строят ядрени централи , а ние горим въглища и гледаме бъдещето.Интересно е дали има и проект за ВЯТЪРНА ферма с поне 30 вятърни турбини,използващи безплатния вятър или ревем в Европа за въглища?Интересно е дали ще има програма и законодателство и финансови облекчения за малките еднолични производители на електричество ит слънчеви панели.Тогава много фирми и лица ще покрият покривите си с панели ,но това е спънато сега защото няма адекватна политика.
3
 
3
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Момчето се увлича в критиките. Излага се. Нека намали темпото на омразата, ке е по-добре. По неговите думи следва, че индустриалните зоне са ез смисъл, защото тяхното местонахождение ще се определи от мастита фирма. Ха ха ха. Нека момчето да намали децибелите