Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Емил Хърсев и Григор Сарийски в спор за лева vs еврото

Финансистите коментираха ще има ли позитиви от присъединяването на България към еврозоната

1
 
4
 
5
преди 3 месеца
Хърсев е известен с прякора банкера на мафията. Такива защо им дават платформа и им търсят мнението? Те ако могат ще катурнат борда за да ограбят и опоскат още един път държавата и народа с хиперинфлация.
3
 
1
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
а, да, ПРОБЛЕМАТ на деня не е еврозоната а НОВИТЕ ЦЕНИ НА ПАРНО, ТОК И ВОДА.ПО-ДОБРЕ БЪРЗА СМЪРТ ОТ КОВИД, ОТКОЛКОТО ЖИВОТ С НОВИТЕ "ЦЕНИ". УБИВАЙ. Ти вече си мъртвец, ако им платиш. Първата част на престъплението беше да харижат на россиа едни 5 милярда. втората е: да разхвърлят загубите от престъплението върху масата с нови цени. ЕВРОЗОНЕН? АВА НИИ, НЕТ,НАЙН И НИХТ!
3
 
1
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
мръсното ***-идиотче Хърсев ги плещи едни....Помниме те още от корабите с "американска царевица", която изхвърлихме кат негодна. Сега, днеска, нахалитетче, се "обиждаш професионално" ако некой прави бизнес и пари без да зима кредити.ТА, НЕРАЗБИРАЧ-НЕМОЖАЧ, земи се скрий в дс дупката от която си изпълзял.Квдо ше стане с България в еврозоната? КРАЙ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, РАЗМАЗАН И НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБЕН. ДНЕСКА - ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕВРОНА - УТРЕ, АКО НЕ ЗНАЕШ НЕМСКИ И ХЛЕБ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СИ КУПИШ. Геноцидците на съвремена България!
4
 
7
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Пълна подкрепа за еврото.Дано с *** на Радев не осъмнем с рубла наместо евро.
9
 
1
 
1
преди 3 месеца
Присъединяването на Република България към еврозоната е с пренебрегване на неправилността за ползване на евра с пряко създаване на щети.Грешната европейска парична политика поразява богати и бедни. Ако не е злокобната парична процедура, държавите от еврозоната нямаше да имат сегашни дългове.Колкото по-пълно се изпълни Националния план за въвеждане на еврото в Република България толкова Република България ще е с по-големи щети.Защо Република България е със съгласие за съдбовна европейска парична грешка?За устойчив просперитет на еврозоната е необходимо подобрение с употреба на евра със защита срещу щети.