Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК с амбиция да "позелени" всяка част от икономиката и живота на европейците

Продажбите на нови бензинови и дизелови автомобили ще бъдат забранени в ЕС от 2035 г.

0
 
0
 
9
преди 2 месеца
Европейската комисия, са просто едни еко-шизофреници, които искат да накарат и хората (народите) на ЕС да плащат и да бъдат обложени с очакваните еко-данъци и такси. Народите трябва да се противопоставят на тези самозабравили се екземпляри, които толкова са се отделили от хората и са заживели в своя свят.
2
 
0
 
8
zelka007 до: Императорът
преди 2 месеца
нямаме проблем със суровините , ако имаш впредвид какво ще е необходимо като суровини за направата на необходимите ни вятърни и фотоволтаични паркове , батериините системи , преносните мрежи , изолацията на сградния фонд ... да , ще има известно напрежение в снабдителните вериги , но то е предвидимо и контролируемо ... :))) ... виж с енергиините системи има някои въпросителни , които на този етап имат трудно технологично решение и понеже все още е трудно е и малко скъпичко . но това са детайли , които ще се решат в близките петилетки . консумацията на енергини ресурси расте , все още не е стигнала нивото на 2010-2012 но расте . ти докога смяташ че чайниците ще издържат на това темпо на разтеж ... ?! още 20 години ... ?! още 10 ... ?! ... аз залагам доста по-кратък период , когато този безумен разтеж там ще спре ... да видим . позяпай този сайт , техническите подробности са платени , но за обща култура има свободна част , добре е илюстриран . знам че си фен на абсорбирането на СО2 , но на този етап няма работеща пълноценна идея , щото е важно да изтеглим натрупания СО2 от атмосферата , преди да са се затоплили и подкиселили прекомерно океаните , че тогава горещите вълни ще ни се видят като детска песничка ... те ти и сайта : https://yearbook.enerdata.net/coal-lignite/coal-world-consumption-data.html
2
 
2
 
7
Императорът до: evlogi
преди 2 месеца
Именно. Ако СО2 е проблемът, безкрайно по-лесно е той да бъде абсорбиран, ама нали въпросът е да се усвоят едни 150 ГБ в световен мащаб.... които ние ще трябва да платим.
2
 
2
 
6
Императорът до: zelka007
преди 2 месеца
Проблемът е със суровините и с енергията, ама ти отказваш да го разбереш.Бих попитал известният със своето слабoyмство тимерманс някои неща, например защо 2/3 от рекордните температури се отчитат в Западна Европа, дето зеленашеството е водеща политика и защо дори сега - посред лято - консумацията на газ, че и на въглища расте, вместо да намалява, ама първо - не мога да го докопам и второ - той е неспособен да отговори !!!
2
 
2
 
5
zelka007 до: дядя Вова
преди 2 месеца
днес си много еднообразен . от сутринта . да не си преместил компа до прозореца и докато пишеш по опорките , зяпаш как вятъра развява полите на момите и да мечтаеш ... :)))
0
 
4
 
4
преди 2 месеца
Най на печалба ще са тия които ще имат зарядни станции с дизел-генератори.
0
 
6
 
3
преди 2 месеца
Сега доколко ще го позелени наистина, а не на хартия не знам, но ще го позлати със сигурност.
3
 
4
 
2
преди 2 месеца
Казахме: ЕС да прави като вятъра!
7
 
1
 
1
преди 2 месеца
преди да се разпишат феновете на димящите печки , днеска зяпах едни немски сайтове за коли втора употреба . пълно е вече с електрички 2016-2017 , основно нисанчета , на по 60-100х км , че имаше и по 150х , за по 7500-8500 евра . така че няма да имаме проблеми с колите , проблемът ще са зарядните станции . догодина и по-догодина вече всеки ще може сравнително лесно да си купи електричка втора ръка ... са теслите държат цена , що не знам ... :))) ... сигурно щото са некачествени и имат колекционерска стойност ... :)))