Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов е бил разпитван за събития от 2009-2012 г.

Адвокатът му Менко Менков каза само, че става дума „за измислици отпреди 13 години"

0
 
0
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Естествено че е за събития, изтекли по давност. Инак току-виж се наложи неговият си прокурор да си го обвини...
2
 
2
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Колко смешна и жалка картинка е тлъста мутра, настъпена по мазола! И да спомена "смешен плач", простакът не знае кой го е казал. Търси болезнено публика и съчувствие, да бъде център на внимание.Толкова е ***, че дори не знае кога да се оттегли, за да не лъсне изцяло и докрай в цялата си духовна нищета и стане съвсем за резил!А колко точно трябва да си ***, за да симпатизираш на подобна мутренска ***?
1
 
8
 
3
преди 3 месеца
според мен трябва да му изплющът един акт от служба КОС за неправилно съхранение на огнестрелно оръжие , може да го комбинират и с втори , щото не е минал обучение за боравене с него при лицензиран инструктор - това съм на 100% сигурен , Бащицата е роден с всички необходими знания както всеки редови мъжага в БГ и според него няма нужда да придобива нови . и трябва да са максималните суми , щото е рецидивис , ходи постоянно и демонстративно без маска на места където е задължително да е с такава ... и понеже нарушенията са в период , когато е публична фигура на един от трите най-важни поста в държавата требе да се утрои акта ... кво ще се занимават с неща отпреди 10-12 години ... те ви факти от близкото минало ... :)))
6
 
5
 
2
преди 3 месеца
Само за 2009-та ли??Трябва да го разпитват къде е бил и дали е имал алиби в нощта на разпъването на Христос преди около 2000 години.Щом извадиха от нафталина срещу мутрите такива отвратителни изделия на КГБ като Бойко Рашков работата е кристално ясна. Никоя от партиите борещи се да бутнат мутрите на ГЕРБ не иска подобряване на ситуацията в България. Целта на русофилските петоколонници е отново да създадат предпоставки за голяма национална кражба и да върнат страната с 10-15 години назад.
2
 
9
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов. Е как е да си обикновен гражданин в Бойковстан, нашия? Полицията, каквато ти я създаде и преди да седнеш в премиерското кресло - и развита по времето на ГРОБ Защо мислиш че може да не излезеш жив, толкова ли е лоша?