Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Авторитаризмът е по-вероятно да се пропука при натиск, а не демокрацията

Първата система е силна, но чуплива, докато втората е гъвкава и понася удари

   1| 2    
4
 
0
 
12
преди 2 месеца
именно за тва Евроггейския Съюз и Сашево са чал ....
4
 
3
 
11
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Мноооого ясно се вижда как зад една не лошо скалъпена пандемия великите демокрации поставят на колене стадото и им отнемат всички права. Преди поне стрижеха стадото и го пускаха да ходи да пасе. Последните 10 години подготвиха голямото стригане и затваряне в кошарата. По новите закони прасетата трябва да имат огромна земя да се разхождат и да са щастливи, а хората нямат право да излязат от тях си. Интересно, как човека сам се затвори в клетката, заключи се и скоро ще изхвръли ключа.Днешните времена са срам за Великите бащи на демокрацията и онези пролели кръв за нея.
1
 
0
 
10
khao до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
добро предположение... ако беше тел, мислиш ли че щеше да има такава дъга преди да се навие....според мен щеше да е опъната като струна... пък и 5 жици на веднъж...
2
 
1
 
9
deaf до: bgMan
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Дали наистина избива опозицията? Да вземем за пример Русия/СССР. Кой свали от власт Черненко и другите сталинисти? Не са дисидентите. Свали ги "другарят" Горбачов,който и разпердушини СССР. Кой свали Горбачов? Пак не са дисидентите. Свали го "другарят" Елцин и започна реално прокарване на западната култура и живот. Кой свали Елцин? Комуниста и кагебеец Путин,който се опитва и до днес да реанимира СССР. Извод - опозицията е ВЪТРЕ в елита и Партията,а не по площадите медиите.
4
 
2
 
8
Императорът до: Стоян Петров
преди 2 месеца
А ти защо не вземеш зелена карта и не заминеш за САЩ? Вместо да им правиш като вятъра в Инвестор, прави им на живо - бе !!! Наблегни на новоамериканците с големите... самолети, защото явно си явен или потаен противоестественик. Ще ти се радват. Знам, че си ми бесен, защото СП 2 напредва с по над километър на ден, но това не е мой проблем. Твой е. Като тръгне природния газ по него, ти най-вероятно най-после ще се обecиш на джанката зад мизepната панелка, която опозоряваш с присъствието си, но вината ще си е изцяло твоя. То със една злоба не се живее, злобата е мъчителна за умът и вредна за здравето.
0
 
0
 
7
преди 2 месеца
Да ама затова авторитаризма е твърде чувствителен към всякаква опозиция и несъгласие и си ги избива в зародиш за да си спести вътрешният натиск. Какво правят Кремъл, ККП в Китай, севернокорейците, Беларус?
5
 
1
 
6
Стоян Петров до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Глypeндер, ти защо не отидеш да работиш за путин? Пенсионираш се на 65, а средната продължителност на живота при мъжете е 66.7 години. Ако искаш за Си, там пък не всички имат пенсии. Колко до до Орбан прилича на пpace, децата му също. Имаше запис как дъщеря му изхвърля торбичка с *** край сръбска бензиностанция. Абсолютен ***. И като толкова ти харесва, някой от вашето семейство да му рoди едно орбанче и си го гледайте. Не ни занимавай с "изключителните" му cвинcки гени.
4
 
6
 
5
преди 2 месеца
Петърчо, дано вземаш поне 3 бимберици заплата, щото иначе твоят ентусиазъм да пускаш безумици, копи-пейстнати отнякъде и преведени с гугъл-преводач, е просто необясним. Стигнах само до "деформациите" на Тръмп, "плурализъмът" в ЕС и "авторитарството" на г-н Вова. Разбирам, че някога престижната медия Financial Times е принудена да пише такива абсурдни материали, защото на изборите ясно се видя, че мозъците на американските хора не се промиват толкова лесно - и се наложи уродът байдън и кукловодите му да извършат най-голямата изборна измама в историята, за да откраднат властта. Петърчо: Тръмп е законният президент на щатите, уродът байдън е деформацията, той е УЗУРПАТОР. "Плурализъмът" в Европа стигна дотам, че ЕК налага тежки санкции на Унгария, само защото не иска да допусне извратенците-педофили до децата си - а някакъв изрoден изкълчeняк с разпран aнyс си позволи да крещи и навиква Орбан - достоен държавник и баща на пет деца !!! Това ли е европейският плурализъм - права и свобода на словото само за *** и ***, но за нормалните хода - диктат и цензура? Вова Путин е ЗАКОНЕН президент на Русия, за разлика от Байдън !!! Той е подкрепян от огромното мнозинство руснаци, а жалката опозиция не може да събере и 150 000 руснаци на общонационален митинг, провеждан из десетки руски градове едновременно. Това са фактите, останалото са ваши бълнуваници с отвити крака. Апропо - нали сте журналисти - защо не ни осведомите в някоя статия колко е политическият рейтинг на Спъващия се по стълбите "президент" на САЩ? Когато в Буелият дом бе Великият човек, всяка седмица ни уведомявахте за това... сега защо мълчите? Да не се повтарят вече времената от краят на вторият мандат на обонгото, когато то - обонгото - имаше по нисък политически рейтинг от Вова Путин... в САЩ !!!
3
 
3
 
4
zelka007 до: khao
преди 2 месеца
момент от производството на медна тел , след излизане от някаква обработка и преди окончателно навиване на рола или друга обработка ... нещо такова трябва да е ...
1
 
7
 
3
data до: deaf
преди 2 месеца
Абе той и Тошо го избирахме чрез "честни" избори с 98 % за Тошо :)