Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Съдът на ЕС не позволи по-широк достъп на "Газпром" до OPAL

Газопроводът свързва "Северен поток 1" с газовата мрежа на Централна Европа и е с капацитет от 36 млрд. куб. метра годишно

0
 
1
 
3
преди 2 месеца
Нещастен бoлен кpeтен, ти не осъзнаваш, че енергийната система на Европа бе пред срив през отминалата зима... спасиха я само пълните до дупка газохранилища.... същите, които сега са ПРАЗНИ. И, *** - ако прочетеш отчетите на Газпром, лесно ще видиш колко получава от нея руската държава - 3-4 милиарда на година... от тях под половината от износ !!! Наистина ли вярваш, че държава със стотици милиарди валутен резерв ще усети загубата на няколко стотин милиона приходи? Боже, толкова си глyпав, че психиатърът ти най-добре да ти тресне една смъртоносна инжекция - просто за да не се мъчиш !!!
2
 
1
 
2
khao до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
и коя зима бяхме на студено.... а идиоотче? Нали ако не продавате газ, ще умрете от глад бе *** въшливи, пропаднали руснаци и ще ми ядете ....ю-я зимата.
1
 
2
 
1
преди 2 месеца
Доколкото си спомням, Газпром и OMV сключиха договор - австрийците да купуват големи количества газ още на руска територия и да си го транспортират по СП 2 ??? И да не е направено, ще се направи. Ако не се направи - нека на зима европейският "съд" обяснява на европейските граждани и европейския бизнес: защо са на тъмно и студено.