Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

В един рисков свят пътят към сигурността е осеян с долари

Изглежда американската валута има още място за движение нагоре, но силата ѝ в крайна сметка ще зависи от това какво ще каже и направи Фед

   1| 2    
1
 
2
 
13
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Абе, Митьо, я кажи що почна да пишеш от анонимен профил Sheev Palpatine във ФБ групите? Май и там те разкриха какво дребно човече в пряк и преносен смисъл си и почнаха и там да те осмиват и подиграват?
1
 
2
 
12
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Дребен, невзрачен, комплексиран, плешив, без едно мускулче, самостоятелно търкащ сламчицата всяка вечер, продавач на застраховчици и третокласен даскал между другото, че иначе дохода хептен не стига, и ти ми говориш за кой какъв бил ли бе, Митьо??? :))))))
1
 
4
 
11
bgMan до: Императорът
преди 2 седмици
И аз те мислих за по-интелигентен но ти иззлезе пълен профан и ***. Вече 30 години гледам едни идиотии, които чакат САЩ да се разпадне и фалира. На фона на това нормалните хора печелят, живеят и забогатяват чрез $.Нали ти писах - Китай, Русия, Северна Корея, Венецуела... всичките неистово драпат за долари. Стига да има кой да им даде. Само за некви глупаци като теб живеещи в утопия гроздето било отровно. Сигурно щото и на теб вече никой не ти дава $-те които толкова много ти трябват.
2
 
3
 
10
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
хахаха, за америка незнам... но защитниците на руската *** винахи са сдуханяци като теб.... слочаеноС?
5
 
4
 
9
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Хахахха - дано америката не е такава, каквато са и защитниците, че жална и майка тогава... продължавай да лaeш по мене, мога само да ти се смея. Както би казал Марк Твен, ако ти извадим злобата, ще се смалиш колкото една шапка, а ако ти махнем глyпoстта, съвсем ще изчезнеш.
7
 
3
 
8
преди 2 седмици
Абсурден довод, мислех те за по-интелигентен. Какво ще стане с $, ако не дай боже САЩ се разпаднат? Докога ще има луди да кредитират САЩ с дълг вече 31 ГБ? Колко покупателна стойност е загубил $ за последните 20-30 години? Свърши тая - руснаците изхвърлиха от резервите си зеленото - като ненужен бokлyк - и други ще ги последват. САЩ имаха надежда с Тръмп, американците си позволиха отново да мечтаят - и така до миналогодишните метежи и превратът срещу него. С какво се различаваха събитията в САЩ преди година с тия в ЮАР преди дни - освен по формалната причина? Ами - с нищо !!! За разлика от бoлните жертви на нелегална лоботомия по-долу, които се гърчат в безсилната си омраза към Русия, аз не мразя САЩ, дори напротив, уважението ми към американският народ дори нарастна - и същевременно съм много разтревожен от събитията там, защото светът има нужда от Америка... ама не тая сегашната пародия - готова да запали световна война и със слaбoyмен начело, а истинската !!! Като не необразован човек, сигурно си чел "До Чикаго и назад" - припомни си я, за да видиш каква Америка сме загубили вече... :(((
6
 
5
 
7
Императорът до: grainis
преди 2 седмици
То и в ЮАР емигрираха масово и българи и други европейци... в момента продължават ли да правят това? Не разбираш ли, че емиграцията има десетилетна инерция, понеже огромен брой хора са израстнали с холивудската представа за Америка, която има все по-малко общо с реалността? Напоследък мигрантите към САЩ са основно от третия свят, които искат да заменят своята бедна к0чина с малко по-богата к0чина. Нобелови лауреати? Броиш ли между тях и обонгото, което получи нобелова награда за МИР, след като разори Либия, Сирия и Украйна? Това е все едно да дадат Нобел за мир на хитлeр - посмъртно !!! Те и на тунбергова искаха да дадат, а тя е психически освидетелствана !!! Това е също толкова нелеп довод, колкото и че например Калифорнийския университет е в световните Топ 40, нищо, че там уволниха професор, защото отказа да пише на по -тъмничките студенти шестици БЕЗ да ги изпитва. За БВП - и какво точно произвежда щата Ню Йорк? И какво ще стане, ако той изчезне от икономическата карта на света? Не, не говоря за бомбене от лошия Вова - те богатите американци - изобщо всеки който може Ню-Йоркчанин бяга презглава оттам !!! Нали ти говориш за същия Ню Йорк - дето нигъpcки банди грабят и палят магазините му, а полицията гледа отстрани? САЩ не са атрактивни вече с нищо, за всеки, който живее в реалността. Неслучайно дадох да пример ЮАР. И тя беше силно развита държава, сега не прилича на нищо. За какво "обучение" са атрактивни САЩ - където оценки се пишат според цвета на кожата, а в Ню-йоркски училища забраняват да се споменава името на Нютон, защото бил бял? От друга страна - ако Русия не е атрактивна с нищо, интересно защо САЩ и пoмиярите им са се събрали около нея и лаят... ама само лаят, защото не им стиска !!! Тоя "алкохолизиран, мизерен и изпростял народ, с тежки мозъчни увреждания", е 1 в света по процент хора с висше образование във възрастовата група 25-35 години - и това е статистически факт, който лесно можеш да намериш !!! Обръщам се специално към тебе, защото сравнително дългият ти пост, подкрепен с някакви (макар и подвеждащи) доводи дава някаква надежда - другите двама писали под теб са доказано слaбoyмни и каквото и да им се каже, те не могат да го възприемат. В съзнанието ти съществува една Америка, която в реалността вече я няма.
1
 
7
 
6
bgMan до: Императорът
преди 2 седмици
Импе - само за лузърите, глупаците и аутсайдерите пътят на успеха не минава през $. Дори и да го докарат до граждански противопоставяния $ ще си остане $ и руснаците и китайците най-много ще драпат за него. Стига да има кой да им дава, хаха.
4
 
8
 
5
grainis до: Императорът
преди 2 седмици
Императоре, вземи почети малко бе, пич - по 50 000 нелегални емигранти влизат на ден в САЩ, в Русия не влиза НИКОЙ . САЩ е дом на 356 Нобелови Лауреата, Русия на 28, от тях 25 - Евреи. БВП на Русия - 17 млн. км2, 150 млн. население, 40% от световните ресурси, е равен на Щата Ню-Йорк - 0% ресурси, 9 млн. население, 300к км2. САЩ са най-атрактивното място в света за бизнес, работа, обучение, наука, високи технологии, култура, развлечения . Русия не е атрактивна с абсолютно нищо . Това е една трагично изостанала държава с жестоко диктаторско управление и алкохолизиран, мизерен и изпростял народ, с тежки мозъчни увреждания .
4
 
6
 
4
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
говори се... все оше сащ са единствената суперсила. Не са решили, не са наритали руски и китайски гАзове...