Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

Софтуерният бранш пак се обяви срещу увеличението на осигурителния доход

Прибягването до най-лесното решение – посягане върху доходите на заетите в секторите изцяло на светло, не е устойчивото решение, твърди БАСКОМ

0
 
1
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Кратунчовци - няма граница на данъка в/у доходите и всички плащат 10%, независимо дали вземаш 200 или 7000.След като има таван на пенсиите, ще има и таван на осигуровките - ама е лесно да си *** нали?. Солидарния стълб Ви блазни много a? Eдни да плащат други да вземат - айде ти да платиш пък аз да взема!
4
 
2
 
2
преди 2 седмици
Само в България няма долно граница за облагане, но за сметка на това има граница за облагане на максимален доход. Ако взимаш 200 лв. плащаш пълен процент осигуровки, но ако вземаш 7000 лв. плащаш все едно взимаш 3500лв. Т.е. плащаш повече от двойно по-нисък % от болшинството. Къде го има това САЩ, ЕС, Русия, Китай? Поговорката иди на гости на беден да те нахрани е вярна. Колкото по-богат по-стиснат.
7
 
2
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Да не мрнъкат ами да се готвят да плащат.Навсякъде в развития свят колкото повече взимаш като доход,толкова повече данъци плащаш.Само в България се научиха да живеят като крале и да се изживяват като богове.Като им резнат едни 40% да видим тогава като какви ще се изживяват ИТ-тата.