IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продажбите на "М+С Хидравлик" нарастват с над 27% през юни

Приходите от началото на годината до края на шестмесечието достигат 70,78 млн. лв

12:52 | 19.07.21 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Казанлъшкото дружество „М+С Хидравлик“ обяви продажби за месец юни в размер на 13,9 млн. лв., с което почти изпълни прогнозите си за годишен ръст от 86% на продажбите през шестия месец от годината. Резултатът представлява и повишение от 27,4% спрямо продажбите през май, става ясно от съобщение, разпространено чрез БФБ – София.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Така приходите от началото на годината до края на шестмесечието достигат 70,78 млн. лв. Междинната неокончателна брутна печалба за миналия месец е в размер на 2,77 млн. лв. в сравнение с 200 хил. лв. през май.

След по-силния шести месец от годината брутната печалба достига 10,3 млн. лв. с натрупване от януари до края на полугодието.

Дружеството обяви и прогноза за приходите от продажби през юли, като очаква те да продължат да се повишават и да достигнат 14,4 млн. лв. за месеца и 85,2 млн. лв. с натрупване от началото на годината.

От началото на годината акциите на дружеството поскъпват с 20,8% до 7,55 лв. 

Свързани компании:

М+С Хидравлик АД(MSH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:30 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
dancho_o
преди 2 години
Copy/Paste това го прочетохме в прес съобщението.Можеше да направите някакво сравнение спрямо миналата година например, за да не е чист copy/paste.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още