Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Унгария и Полша са изправени пред финансови санкции от ЕС

Двете управлявани от националконсервативни правителства държави са обвинени в липса на независимост на съдебната власт и в борбата с корупцията

4
 
0
 
7
zelka007 до: zelka007
преди 5 дни
*** = г.a.щ.и ... цензура ... :)))
4
 
1
 
6
zelka007 до: bgMan
преди 5 дни
някой ви раздава безплатен гел и кожени *** с отвор отзад ли ... ?! и се притеснявате , че няма да удържите на желанието да си вземете два-три комплекта ... ?! ... :))) ... стига , дръж се сериозно ...
0
 
5
 
5
преди 5 дни
Зелката тук няма ли пак да попита кой насила ти налага ЛГБТ и как го прави?
2
 
4
 
4
преди 5 дни
Много добре знаем защо е наказана Унгария - защото Орбан отказа да подари унгарските деца на изкълченяците и дегенeратите !!! И много добре помним как някакъв холандски изврaтенец с aнyс като катерича дyпка, си позволи да му крещи. Полската съдебна реформа трябва да бъде взета за пример и у нас - защото виждаме тук, как прокуратура и съд нагло бойкотират правораздаването и така осигуряват чадър над престъпността. Цели членове от НК не се прилагат, въпреки, че се нарушават масово... и никой не може да направи нищо, защото съдебната система била "независима" - тоест държава в държавата. Поляците пак поставят ония с тогите под мониторингът на институция. Аз - ако бях Дуче - щях да заповядвам корумпираните тогаджии направо да бъдат бecени.
2
 
2
 
3
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Както се казва - не хапи ръката, която те храни, та в момента баш това правят. Поляците усвояват най-много пари от ЕС, захлебиха и взеха да се имат за Германия.
1
 
3
 
2
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Добре дошли в клуба на Унгария и Полша.
1
 
9
 
1
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Европейския съюз е гнездо на корупция .Десет години се даваха пари и управляващите в България си купиха направо цяла държава .И на финала ЕС мълчи за злоупотребите .Европейската централна банка и в криза и без криза обезценява парите на европейските граждани с нулеви и отрицателни лихви .Този съюз е прогнил отвсякъде .