Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Мика Зайкова: Конфронтацията и омразата са път за никъде

Да работим за мечтата на този народ - просперираща България, призова Зайкова, която откри първото заседание на Народното събрание

0
 
11
 
3
преди 2 месеца
30% избирателна активност, 70% негласували. При това положение, г-да дупетати, всички лъкрдии дето ми разтягате, са просто духане на супата. Дали разбирате колко сте смешни и жалки ?
2
 
4
 
2
преди 2 месеца
" Зелен Трилионен Фонд " - green-trillion.alle.bg , за неогратичено грантово финансиране на големи инвестицонни проекти , базирано на гигантските приходи от мулти-технологични клъстери като hydrogen-economy.alle.bg и bamboo-economy.alle.bg . България реално може да влезе в Г-7 до 2030 г.
2
 
4
 
1
преди 2 месеца
Въведеното неправилно държавно управление на ползване на левове е важна причина за неограничени щети.Грешната парична политика поразява бедни и богати. Ако не е злокобната парична процедура, правителството на Република България няма да има сегашни дългове.При запазване на необмислено държавно поведение е невъзможно 46-то Народно събрание с устойчив успешен резултат.Вариантите са:Първи: Лошата употреба на лева е важна причина за неограничени щети. 46-тото Народното събрание е с невъзможност за устойчив политически успех.Втори: За устойчиво успешно 46-то Народно събрание е необходимо със защита срещу щети подобрение на държавното управление на употреба на пари.