Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ИТН кани всички на преговори без ГЕРБ

Подкрепата за правителство няма да бъде безусловна, коментираха представители на парламентарните сили

   1| 2    
0
 
0
 
18
georgi_shum до: khao
преди 1 ден
Не е нужно да имаш каквито и да е "връзки", с която и да е партия, за да знаеш кой се назначава по службите в един областен град. Нужно е да познаваш хора работещи в тези служби. А аз познавам по многои във всички. Най малкото щото от 13-14 г работя със тези служби. И така събирам информация. От родния си град познавам хора от всички основни партии. Имам добъри приятели и в БСП, и в Герб, и в ДБ. Познавам и си имам уважението и с хора от ДПС. Ако под това това разбираш да имаш връзки..
0
 
0
 
17
khao до: Solar Power
преди 1 ден
Няма профилна снимка
нищо не бъркам.. никой не ви иска... и не ми цитирай купени гласове и т.н.т.аз съм от край който няма нито един турчин и поредни избори пращаме депутат от дпс... и всички знаят защо е така...
0
 
0
 
16
khao до: georgi_shum
преди 1 ден
Няма профилна снимка
съжалявам, но не ти вярвам... такива наблюдения е невъзможно да имаш без близки връзки с герб... ако ме разбираш.... в тоя живот случайни неща Не стават.
2
 
2
 
15
Solar Power до: MyPr0gres
преди 1 ден
Няма профилна снимка
Така е ! Затова моето мнение е, коалиция герб/итн/дб. Това е правилната формула за всички :)
1
 
1
 
14
Solar Power до: khao
преди 1 ден
Няма профилна снимка
Според мен бъркаш двата щата каквото и да смяташ герб/дпс/бсп/вмро са над 50 процента от българите. Това е истината приятелю . пък кой какъв е няма голямо значение . поне до доказване в съда на обвиненията :)
1
 
1
 
13
georgi_shum до: khao
преди 1 ден
Никаква нямам:) Биков дори не го и гледам, сменям канала като го засека. Просто логична мисъл и наблюдение. В родния ми край нов шеф на местния фонд земеделие - бившия шеф от ДПС по времето на орешарски. В Държавното горско стопанство североизток - новия борд - двама от БСП един от ДПС. И това е само част да не ти говоря за Областна управа, за Инспектората по образование, РЗИ, БАБХ какви се гласят да печелят обявявените конкурси. За кви опорки и Биков ми говориш? Не мислете, че като сме извън София не виждаме кво става.
1
 
0
 
12
khao до: georgi_shum
преди 2 дни
Няма профилна снимка
олеее, човече... ти им повтаряш смешните опоркити... все едно с тома биков сте в един емейл лист... :))) ужас, определено имаш някаква близка връзка с герб... :)
3
 
3
 
11
georgi_shum до: georgi_shum
преди 4 дни
И като си сформиряте сега правителство много мине чудно дали и как ще коментираш връщането на кадри на ДПС в втория и третия ешалон на властта. То вече се случва, но да кажем, че сега го прави служебния кабинет. Но вашия с ИТН ще го продължи и засили. Ще видим дали и тогава ще имаш доблеста да кажеш, че управлявате с ДПС
1
 
6
 
10
georgi_shum до: khao
преди 4 дни
Аз нямам мутри :) И си имам моя джипка. По хубава от на буци.:) Ама Лицемерието на твоите ми идва в повече. Да бориш зависимости в държавата след като те самите са явно зависими е лицемерие. Да искаш да отсранвяваш главен прокурор първо щото единия път не искал да образува проверки по сигнали от очевадно незаконни записи и снимки, а втори път щото правил проверки в президентсвото след съдебно разрешение и щото след решение на наблюдаващи прокурор оповестили закони срс-та, пак е лицемерие. Да искаш проверка за Росенец - супер. Ама да бягаш от провека за същото толкова съмнителните имоти на Прокопиев пак е лицемерие.За N-ти път ти казавам - не съм за Буци. Време му беше да си ходи. И това е добре за държавата. Ама да ми тръгват така да ми се правят Ристьо и другите на свръх морални и законни, като само те са не по малко оклепани с фекалии ми е тъпо.Аз за купена къща в Лозенец на морето - стара съществуваща, която само съм ремонтирал и преустроил със всички разрешителни за това, знаеш ли колко проверки съм минал? От НАП, община, ДНСК. Що днес *** ми вардят Прокопиев от проверка, като матросов на амбраузата? Това не е ли лицемерие? Ревяха години, че Герб били управлявали скрито с ДПС. А днес след като ИТН официално канят на консултаци ДПС - странно мълчание и тишина. Е не е ли лицемерие!
5
 
1
 
9
khao до: MyPr0gres
преди 4 дни
Няма профилна снимка
тея дето пишат или не работят .... или работят с държавата. Примера ти е нерелевантен!