Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Украйна иска гаранции за своята енергийна сигурност

На 30 август украинският президент Володимир Зеленски ще разговаря с Джо Байдън в Белия дом

0
 
1
 
9
преди 4 дни
Няма профилна снимка
нема нафта... нема газ ... порточанов ... !
2
 
4
 
8
дядя Вова до: Императорът
преди 4 дни
Импе, за Володимир Зельенъский (по правоверно западенско львовско наречие) // Когато клоун стане Президент, страната става Цирк!
5
 
3
 
7
zelka007 до: дядя Вова
преди 4 дни
дядя вова , що бърбориш небивали ... ?! нищо не са купували чайниците ... създали са съвместно предприятие за производство на авио двигатели . нито са приватизирали нито са купували . започнали са да изнасят технологията към феодалните си владения и са подсъдни във всяка една държава за такова нещо . и сега си доказват разходи и кой колко на кого дължи . нормални неща за крадците на технологии ... а ти докога ще защитаваш неевропейски държави ... ?! украйна е европейска държава . рано или късно ще се освободи окончателно от мордор и ще бъде в ЕС ... зануленият пак се е правил на промоутър оня ден , някакакъв макет е показвал от пвц-олекотени плоскости скрепени с маджун , щяло да бъде изстребител без аналог в авио индустрията ... :))) ... развесели тълпата пак . голем шегаджия е ...
1
 
5
 
6
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Русия като не е страна по това споразумение, как може някой да твърди че Москва има ангажименти. Това си е споразумение на САЩ и Германия. А и дори няма споразумение, което да има някакви правни последици има само някаква декларация.
4
 
5
 
5
преди 4 дни
Първо, самият израз: "...че Москва ще изпълни своите ангажименти, записани в споразумението, което постигнаха САЩ и Германия за "Северен поток 2" " - е абсурден. Как така САЩ и Германия правят споразумение за ангажименти на... Русия? Руснаците да са били на преговори и нещо да са подписали? Все едно аз и Дядя Вова да се споразумеем Стоенчик да дава на Добов по 500 лева и три кила рикия на месец !!!Газпром си има договор с укрите до 24-а година - после - само те ще решат дали ще го удължат. Газпром не са казали категорически: "НЕ" - ама то зависи от укрите - ако си модернизират разпадащата се газопреносна мрежа, ако приемат нормална транзитна такса, а не да се мъчат да дерат милиарди и - ако не крадат !!! Иначе - нъцки. Ако Газпром не продължи договор, какво може да направи Германия? - Отговорът е: НИЩО !!! Впрочем пука ли и на германия за хохълската напаст? - Отговорът е: НЕ !!!Зеленски щял да ходи при чучyлото. Много нахален тоя, бе - аз мислех, че е ***, а той се оказа прoсяк - при това изключително нагъл.
0
 
5
 
4
преди 4 дни
И БГ искаме!
0
 
7
 
3
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Ами как как..Руски газ ще постъпва през СП2, след това ще се изпраща до украйна и след това обратно към германия или друга европейска държава. Така ще се запази ключовата роля на украйнската газопреносна система. хахаха.
0
 
7
 
2
преди 4 дни
Украйна иска гаранции за своята енергийна сигурност > Хохлите искат някой да ги дундурка и рани, и пои. Дори прявят театро на благородните янки! Казаха, че ако не са им любима наложница, ще се обърнат към Китай. Същият, който купи Мотор Сич (за хеликоптерни двигатели) и хунтата в Киев после го конфискува. Сега се съдят. Но Китай каза, че приветства дружбата с Украйна, но през опозиционера Медвечук (оня под санкции, националиста, но френда на Путин). Това е политически шамар или казус бели (което по-ви харесва).
0
 
7
 
1
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Може да помогнем за гарантиране на енергийната сигурност на украйна като ЕС направи изключение за въглищните ни централи. Така ще можем да произвеждаме повече електричество и да изнасяме за Украйна. Ако махнат и въглеродните квоти, дори и цената би била атрактивна :). Полша ще скочи, но на нея не и спряха 4 атомни реактора при влизането в ЕС, нали?