Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Бойко Рашков: Стотици български граждани са били подслушвани

Служебният вътрешен министър ще даде доказателства за неправомерно подслушване още днес

1
 
5
 
8
преди 1 месец
Бойко Рашков сега се опитва да се прави на такъв какъвто не е. По случайност имам познати доста репресирани от него преди 1989 година, когато е работил в отдела занимаващ се с религиозните дейци. Тогава унищожаваха истинските свещенослужители в БПЦ и внедряваха за свещеници хомосексуалисти за да отвращават хората от религията. Бойко Рашков е цялостно завършено творение на мерзавците и нищожествата от руското КГБ. Такъв да ми се прави за защитник на правовия ред е кощунство. Чудя се само защо след 1990-та година не е осъден на доживотен затвор за деянията си. Защо си мислите, че няма допуск до секретна информация? И никога няма да има, дори и да го направят премиер на България.
2
 
4
 
7
penman до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Едно доказателство да е представил? Само лъжи! И сталинския Ягода не може да го стигне в лъжите, само че Рашков за радост няма неговата власт. България все още е демократична република. Руското прокси Радев обаче има други "виждания" по въпроса за демокрацията и затова е добре да си припомним Ю. Фучик с призива му "Хора бдете!"
6
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
няма по голямо доказателство, че е прав от рева на гарбиджската сгань! :)))
2
 
5
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
очите му, очите му го издават - свършил е домашната и купува здраво от Карнобат
1
 
5
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сефте.Всичко се подслушва.Ако ще е така нека поне да е публично. Всичко.Иначе е непропорционално.
3
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Освен това е *** и упорит. Този човек не си дава сметка, какво го чака. Толкова врагове, които надроби няма как да го подминат. Въпрос на кракто време. Ще му извадя и тоалетната хартия на този *** ак за да разберат, какво е плюскала с ви ня та дебела. Такъв болен мозък, реваншизъм, предизвиква с обратна тяга същия, и да му е як ***. Всички сили ще се впрягат срещу него и ще му изстържат г ъ зъ
3
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Този е най-простоватия и най-злобния министър, който сме имали в последните десетилетия.
3
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
от 2месеца слушаме пъртенките на тоя НАЗНАЧЕН и поставен от някой си ,а не избран от народа,*** ,без ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО.Нито ЕДНО.Нула ! Е па толкова ли е *** тоя народ ве?