Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Кремъл: Русия не е само ядрени оръжия и петрол

Според Дмитрий Песков изказването на Байдън цели да впечатли разузнавателната общост в САЩ

   1| 2| 3    
1
 
1
 
23
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Горкия мишок, само те пропускам да не ми изцапаш обувките.
1
 
0
 
22
data до: Mavi Goz
преди 1 месец
Здравей Мики Синьото Око , липсваше в данданията
3
 
2
 
21
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Ква кола бълнуваш па ти мари? Кой шти даде книжка на тебе кола да караш? Нали първо требва да ти дадат личната карта от психодиспансера? :lol:Произведени ти в САЩ са ти невролептиците
3
 
3
 
20
Dr. Vatnikov до: АнтиФъшкист
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Въшльо, колата ми е произведена в САЩ. А роскосмося потъна, Бай Илон го тури на бесилото и му ритна столчето. Няма вече поръчки за спътници, приходи няма. Досвидания.
4
 
1
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Памперса надрусан с билина да иди ф койту и да е магазин пу света и да намери ина сащианска стока прузведана у ФАЩ. Няма такваз. Ай чиститу на Росскосмос за стиковка та на най големия и модерен модул на МКС.
2
 
4
 
18
kmilchev до: cherney
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като цяло повечето руснаци дори да искат да емигрират - няма къде. Нито в Сащ, нито в Западна или в Централна Европа ги искат. Може би само в държави като България, Сърбия или Черна Гора. А пък и то на днешно време освен ако не си ИТ специалист и не знаеш чужди езици нямаш големи шансове по чужбина.
5
 
3
 
17
khao до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
абе посраннн, син на комунисти? :)) що не се оттегли на североизток от Крим... ами си отишъл по омразната Европа ??? ... харчи пенсията, и да е предимно за лекарства !
4
 
3
 
16
cherney до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Повечето руснаци нямат никакво намерение да загиват за Русия, а да емигрират, респективно да случат живота си на Запад. И това е така, доколкото Русия в момента е едно ОПГ, което тероризира съседите, а най-вече собствения си народ. Само най-големите олиггофрени в Русия евентуално биха имали намерение да застанат на амбразурата, за да бранят златната тоалетна на Путин.
3
 
4
 
15
Mavi Goz до: redcretin
преди 1 месец
Некои се променят, а както виждаме - некои не се променят.Забелязал съм, че умните и креативни реформатори и мъдри политици, когато се докопат до властта, обикновено в силно размътена вода, първо се захващат с имената на улици и почват да бутат паметници. Войната с паметниците е особено важна за добруването на една държава. Такива политици имат обаче доста къса и противоречива политическа съдба. А такива на цър вул-комплексари като тебе така им минава живота - в чакане на Деня на победата, или казано на френски - Путкинден ;) :lol:
4
 
3
 
14
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 1 месец
Здрасти, колега ;) Жив съм; даже от миналия април разбрах какво е живот. Нали ти споделих, че се оттеглям и живея малко на югозапад от ботуша в морето. :) Прибрах се за месец да нагледам градината, да полея цветята, да си взема пенсията, дето твоят видински авер ми плаща, да си подновя при джипито рецептите по здравна каса ;) ;) И гледам тук - яките е бачи пак *** Матушката без тя да знае Техната работа като секс с гумена кукла, ама то ако немаше търсене, немаше и да продават гумени кукли :lol:Гледам, ти още си другаруваш тук с инвесторите ;) Растат ли питбулчетата дома? Проговориха ли и на руски? ;) Айде, до догодина - живот и здраве ;)