Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

М. Владимиров: САЩ изтъргуваха "Северен поток 2" за съюзничество срещу Китай

Позицията на Вашингтон обаче може да се окаже късогледа, предупреждава експертът

   1| 2    
0
 
3
 
20
преди 1 месец
Няма профилна снимка
От кога пропагандистите започнаха да се занимават с екпертизи и икономически анализи?
0
 
3
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
много пропаганда и обтекаеми политкомисарски твърдения виждам в материала, а и в коментарите.нека се облегнем на фактите, на реалността, на това което се случва - Русия строи газопровод и скоро ще го напълни и ще продава. Запада и САЩ си обмислят интереса от цялата работа и прехвърлят в разни друти пространства - Китай, Украйна, незнам си кво, без да имат реални действия. и това продължава дъълго време.
5
 
1
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Стоян Петров отдавна ви предлага да изчакате до началото на август. Не знам какво ще стане, но ето стъпка в правилната посока : "Палата представителей Конгресса США одобрила законопроект о финансировании госдепартамента в 2022 году, сообщил журналист Bloomberg Government Джек Фитцпатрик. Законопроект предполагает блокировку права президента США Джо Байдена отказаться от санкций против газопровода Северный поток 2.Законопроект, который, помимо прочего, предполагает блокировку права президента США Джо Байдена отказаться от санкций против газопровода Северный поток 2 был принят 217 голосами за. Против документа проголосовали 212 конгрессменов, передает РИА Новости."
7
 
2
 
17
korn до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да сравняваш живота в България и Русия е обоидно за руснаците и гордост за нас. Русия е ядрена сила, май голямата държава в света и най богата на природни суровини. България е малк бивша комунистическа държава, ''отскоро'' в ЕС и дори нямаме евро. Ти представяш ли си германец, французин или американец да тръгне да се хвали че е по добре от бълггарина.Руските роби сте пълни шизофреници.
10
 
2
 
16
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Русия умре. Онзи ден четох пасквила на путин, за историческото единство на украинския и руският народ. С две думи не му достигат 45 милиона бели човечета и подсказва на украинците че са руснаци, да си го принзнаят най-сетне. Това че преди 300 години са ги превзели, забранили изповяданият католицизъм, забранили са издаването на украински(мова) език на книги и вестници, наложили са преподаване само на руски, то това трябва да го забравят и с гордост да приемат новата си националност - руската. Не се получи. Единственото което постигна путин е да напълни страната с азиато-мюсюлмани. Само в москва са над 3 000 000. Все пак трябва да призная, че не русия умре, а путинова русия, тази феодално - клептократична - авторитарна - златна орда.
1
 
9
 
15
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
"цените в магазините са 40-50% под нашите" - извинявам се.
2
 
9
 
14
преди 1 месец
Хахахах - какъв експерт е тоя, бе? САЩ не са изтъргували нищо - как ще търгуваш нещо, което не е твое? СП 2 щеше да бъде завършен с или без тяхното "позволение", впрочем първата тръба бе завършена без склерoтикът да "позволи". Газпром тия изобщо не ги бръсне за слива - а бай гън не може да направи абсолютно нищо.Гледам клетият стоенчик сега смята пенсиите на руските пенсионери. Ето тек - какви са им пенсиите за 19-а година. Съвсем прилични са си - предвид фактът, че руските пенсионери са освободени от сметки за отопление, май и за ток - а цените в магазините са 40-50% под ниските. Обърнете внимание - искат коефициентът на заместване да е 80-100%... сега е 72%... у нас - нали сме в ЕС, коефициентът на заместване на доходите е цели 40%. https://money.bg/economics/kakvi-pensii-poluchavat-v-rusiya.html
3
 
11
 
13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пръдлев стуенчу открай време дрънка едни глупости, а в това време руснаците пуснаха тамън 4 тръби - две за общо 32 млрд кубика до Турция и още 2 за поне 55 млрд до Германия. Както съм казвал, приказките на стуенчо Пръдлев са една пpъдня във въздуха - зловоние и нищо друго.
2
 
8
 
12
преди 1 месец
И да ви имам ЕКСПЕРТА, Инвесторе :lol: Кога успе да стане експерт па тоя жмок? И той толкова експерт, колкото и вашия сайт е инвесторски Зелена комунистическа седянка :lol:
3
 
10
 
11
Mavi Goz до: Стоян Петров
преди 1 месец
Ти още ли броиш копейките на руснаците, бре? И до кога така? Още ли не са ти дали пенсия от некое НПО? Или вече си пристрастен в онанизма връз образа на любимата и го прайш от психоматична зависимост?