Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

М. Владимиров: САЩ изтъргуваха "Северен поток 2" за съюзничество срещу Китай

Позицията на Вашингтон обаче може да се окаже късогледа, предупреждава експертът

   1| 2    
1
 
7
 
10
преди 2 месеца
Стояне, Да оставим руснаците на тях си, ние да си гледаме нашия интерес.
6
 
1
 
9
Стоян Петров до: Dr. Vatnikov
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Все си мислех, че човек на три мастики е готов за нещо друго, ама и празни приказки са възможни.
11
 
2
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Прав си, ама вчера погледнах средната пенсия в рассия - 15 880 рубли или към 215 долара. Ако ще държиш някакви кранчета и ще раздаваш пенсии от 200 $ и заплати от 500 $, сериозно трябва да се замислиш какво и как правиш. путин превърна природният газ в проблем, опитвайки се да го направи геостратегическо оръжие. Не става, това е само суровина и ще губиш. Ама то пък какво ти пука, като всичко плащат мyжиците. Големите руски енергийни проекти, големи руски празни приказки.
1
 
5
 
7
преди 2 месеца
Dr. Vatnikov, много е рано за мастика, че и три?..
4
 
5
 
6
Dr. Vatnikov до: doba
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Глупости и общи приказки от кръчмата. На 3 мастики.
5
 
6
 
5
преди 2 месеца
След години е имало и правителство на Орешака с партиен ръководител бат'Серги. НО дошли в страната ни трима хамерикански сенатори. И вместо Южен Поток да излиза на Паша Дере брега край Варна, сега излиза... в Източна Турция, а оттам ние се свързваме през газопровод на БГ територия. И така вместо само руснаците да имат кранче, такова имат и аверчетата ни в Анкара. Следствие -> Прокуратура -> Съд -> Затвор!!!
4
 
7
 
4
преди 2 месеца
Имало едно време един Командир. Той разправяше наляво и надясно как БГ била незаобиколим фактор за газопровод към Турция и никога не можело той да мине директно през Черно Море. Години по-късно имаме Син Поток директно към южните ни авери и вместо да калкулираме транзитни такси, лапаме мухите! Само за това мястото на Командира е в затвора!
7
 
3
 
3
zelka007 до: Ivel
преди 2 месеца
става ли ти като гледаш гвардейците как маршируват пред президенството ... ?!
4
 
9
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Европа би следвало да си преследва нейния интерес. САЩ нямат никъкво участие в Северен поток, разбира се това им пречи, но след като се явяват трета страна, първите две следва да им укажат пръст в ъгъла, където им е мястото в случая. Трябва да има повече европейски лидери от типа на Орбан, възможно Макрон и по-малко от типа на Меркел и а такива дето козируват наляво и надясно на гола кратуна (тиква), да бъдат преквалифицирани. Нали уж имало свободни места за овчари.
6
 
6
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЕС също изтъргува СП, Русия си остава важен партньор и съсед. Както каза Макрон, един ден Русия и Турция ще бъдат по един или друг начин, част от ЕС. Украйна загуби пари от преноса на газ, но пък се измъкна от влиянието на Русия, свободата се заплаща. Света се променя и САЩ не могат да контролират всичко и всички, не е имало такава държава в историята на човечеството.