Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Полша закрива болници заради липсата на медици

Страната е на едно от последните места по разходи за здравеопазване и брой лекари на 1000 души в ЕС

1
 
2
 
5
khao до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
викаш ти за това си остана.... никой на Запад не те иска... :DНе отворените границите, а местните политици, бивши комунисти разрушиха държавата... тия същите които ти ги защитаваш, нека да бъдем честни със себе си, а?
3
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
един от много набиващите се резултати от членството во Евросъюза - критично изтичане на специалисти на Запад, за сметка на финансиране строежи на разни проекти. Но без хора нищо не може да се развива. Отворените граници разрущават държавите, а населението ще страда още повече. Приложението на комунистическата идеология трябва да спре!
2
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Случайно италианският доктор, който въведе метода за преливане на плазма от оздравели от Ковид към здрави хора за да изградят естествен имунитет са го самоубили защото искаше да отвори клиника за тази цел. Единият от малкото, които се противопоставиха на сегашния опит за налагане тоталитарен режим чрез ковид.
2
 
5
 
2
преди 1 месец
Прекрасно. Медицинската мафия трябва да бъде разгромена. Единствено Ниязов беше успял да закрие всички болници без една в столицата Ашхабад и едва наскоро се заели да разконсервират една във връзка с т.нар.пандемия.
5
 
2
 
1
преди 1 месец
На поляците доктори не им трябвт . Те се лекуват успешно със Зубровка и Житня от най-крехка възраст .