Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Новият модел на мобилност премахва нуждата от личен автомобил

Суперприложенията могат да стимулират доверието на потребителите в дадена компания за мобилност, събирайки на едно място различни видове услуги

1
 
3
 
6
преди 1 месец
Явно с тази статия някой иска да си пробутва юберските апове . От 30 години не съм се качвал на такси и от 40 - на трамвай , и нямам намерение да го правя . Само два-три пъти на рейс и веднъж на метро . Сменил съм 15 лични коли и неизвестен брой служебни . Така че за мен Личният автомобил - с или без нает шофьор, е без алтернатива . Очаквам с нетърпение появата на масови Летящи Коли, за да се снабдя с такава - това ми е мечтата , но като гледам какви дървета се рекламират като прототипи , не очаквам да е скоро .
1
 
3
 
5
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
в много по далечно бъдеще ще изчезне тази нужда... поне в големите градове... ако има конкуренция на спарк.. цената ще падне, а ако продължаваме да се гъчим в големите градове и паркинга ще ти стане златен...
2
 
4
 
4
zelka007 до: julian12
преди 1 месец
какви зоологически градини , некой ще се поти па за теб ... като в матрицата , приспан и на системи и ще висиш некъде на ченгел ... :))) ... сигурен ли си , че не си в некое подземие на носилка както в repo men ... ?!
2
 
5
 
3
julian12 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще изчезне нуждата, като направят зоологическите градини където стадото ще има всичко необходимо на 20 мин разстояние.
1
 
10
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Доста повърхностна статия. Едно приложение и хоп - вече няма нужда от лични коли, така ли? Това е смешно. И сега има приложение на Спарк за ел.колите и какво, да не би личните да изчезнаха? Да, цената да наемеш от Спарк е все едно да ползваш такси, но при таксито го няма неудобството от намиране и оставяне. Да, в бъдещето ще има супер развит (ефективен) обществен транспорт, велосипеди, ел.велосипеди и тротинетки и тн., но това няма да изтрие личните автомобили. И сега има разни, които обясняват колко хубаво било да вземеш под наем кола и някой друг да се грижи за нея, само дето пропускат факта колко СКЪПА е тая услуга.
5
 
1
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тия статии не важат у нас, 90% от хората предпочитат да карат на свален прозорец, в дъртото си бе ем ве, докато дишат изпаренията на останалите.