Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Близо 1 млн. българи не могат да си позволят лятна ваканция

Европейската конфедерация на профсъюзите се надява, че европейска директива за адекватни минимални заплати ще реши проблема с неравенствата

0
 
4
 
4
преди 1 месец
Твърде много лъха на цоциализъм от статията. Значи според статията МРЗ не трябвало да е по-ниска от един колко си процента от еди какво си и т.н. От идеята за свободна пазарна икономика(пазар на труда) май нищо не остана...
3
 
2
 
3
zelka007 до: michaelis23
преди 1 месец
ооо мише , не ни мисли у БГ-то , южното се пръска по шевовете , магистралата е пълна с катастрофи ... верно , не можем кат теб , месец бачкаме и месец на плаж , ама се спавяме ... :))) ... дай боже всеки му да те стигне по стандарт на живот ... вакса ли се или още се колебаеш ... ?!
3
 
2
 
2
преди 1 месец
е дреме ви на салама нали апартаментите растат ... :)) Ако КунчеФ педалиста ви затвори ош няколко пъти дори Черепа с Дебелеевски нема мое си позволат да хоат вече там .... :))
2
 
1
 
1
преди 1 месец
Е що не действат по с размах тия ора бе.Направо да въведат в законодателството на ЕС, че заплатите не могат да са по-малки от 60% от тези в Люксембург и автоматично ставаме най-богатото място в света.