Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

САЩ са поискали от 24 руски дипломати да напуснат до 3 септември

Почти всички ще напуснат без заместници заради рязко затягане на процедурите за издаване на визи от Вашингтон, каза руският посланик в САЩ

3
 
1
 
5
Valentin13 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ихаа, страшна политикономика и полит история нащрака. повечето неверно, другото изкормено от истина.
1
 
5
 
4
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Другарката комсомолка скокна на амбразурата, пълна с опорки и откровени глупости. расия не била враг никому, ама на кого ги дрънкаш тия глупости бе, другарко? Я се върни няколко стотин години в историята и виж! САМО нападения и късане на територия! Включително и през ВСВ-расиията я започва ЗАЕДНО с Хитлер. В най-ново време Украйна, Грузия, Беларус и тн. расията вече няма приятели, никой не желае да бъде заплашван и изнудван! И като си тръгнала да плямпаш за Бисмарк, дали си чувала следното от него: Договор с русия не струва дори колкото хартията, на който е написан!
1
 
4
 
3
zelka007 до: serafima
преди 1 месец
и ние сме от добрите вече , скори и наш'те ф16-ки ще фъркат и носят демокрация по света ... :)))
7
 
1
 
2
дядя Вова до: serafima
преди 1 месец
https://usdebtclock.org/ > някой вече изпада в истерия!
7
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
АХ тези лоши руснаци!!!! Американците ВЪОБЩЕ не са такива.Сещам се за израза на Ото фон Бисмарк: "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците."Знам 1000 начина как да изкарам руската мечка от бърлогата, но не знам нито един как да я върна обратно".Русия не е враг никому. Но има много врагове предвид необятните си ресурси. Това не може да се понесе от лакоми и желаещи за надмощие демократи. Толкова е просто. Добрите американски и натовски (?!) демократични самолети пазят света и летят навсякъде, а агресивните руснаци имат дързостта да си местят армията в собствената си държава. Лоши комунисти.