Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Парите - новото оръжие на ЕС срещу Полша и Унгария за върховенството на закона

Брюксел започва да използва средствата от възстановителния фонд заради пандемията в ескалиращите си културни войни с правителствата в Будапеща и Варшава

0
 
2
 
9
преди 1 месец
Какво "върховенство на законът" ви гони, бе - това е насилствено налагане на изродщини !!! Унгарският закон не е насочен срещу противoестествениците, той е в защита на децата. Самият факт, че изкълчeняците озверяха така, доказва, че те се домогват до децата ни !!! И единственото решение е лапичките им да бъдат сечени до раменцата. Как се осмели в ЕП - някакъв анaлно разпран извратеняк, да крещи по г-н Орбан, достоен държавник и баща на пет деца? Ето какъв е резултатът от толерантността към *** !!!
0
 
1
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
... хаха, ако им требва доброволец за тест на новото оръжие... тук съм !С удоволствие ще дам да ме прострелят с неколко пачки! :))
2
 
6
 
7
mvr0306 до: dr.5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За съжаление си прав. Имаше Лисабонска стратегия - до 2010г. ЕС трябваше да бъде най-динамичната икономика в света, после други "стратегии", а резултата е че ЕС е в упадък. Няма обща цел около която страните да се обединят. Когато е създаван праобраза на ЕС целта е била да се избегнат ужасите на войната, да се осигури икономически просперитет. Разви се мощна индустрия през 50-те до 80-те години. После всички виждаме какво стана - една говорилня за "зелени сделки", "цифров преход" , "водородна икономика", "върховенство на закона" ... само сладки приказки.
1
 
7
 
6
преди 1 месец
тия обаче верно бая се трудят да разтурят Евроггейското царство, ама аз не знам какво чакаме още, защо да им трошим хатъра ?? Разпад другарки и другари, ЛЖБТ Рептилете ше бъдат зверски пребити и позорно наебанни на площада, ше им ги пратим сите в Еврогейландия ... Нема иаме повече Ковид и ковидни инжексии с папорти, неа иаме повече нeeгpи и секва друга пanлач бежанци, ше се завърнат сички изгонени бугаристанци дома, ше си произвеждаме собствена продукция, Колонията ше се превърне отново в държава с име България със собствена валута ЛЕВ, нема иаме повече Сороспии тъй като и те ще бъдат приковани на позорния стълб, нема има повече такива сайтове като тоя да ръсят пропаганда, ше иаме Realpolitik, ше издигнем на пиедестал ценности като семейството, христианството и българската култура, ше насърчим раждаемостта на бели българчета, а не на секва маннгалска непродуктивна *** както би казал Рокафелерот ... аз виждам доста бляскаво бъдеще на всички славянски народи след разпада на Еврогейово другарки и другари, как беше там в една песничка " ... Върви Народе възродени към светла бъднина върви ..."
0
 
8
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Все по-очевидно става, че сега наложената система на на администриране на ЕС е силно изкривена и негодна да служи на целите за които народите от ЕС се обединиха. Става очевидно подмяната на първоначално обявените цели с някакви нови, скрити цели и намерения. А страните от ЕС вместо да го напускат, трябва да намерят начина да изметат и сменят тази върхушка, узурпирала власта в ЕС. Лесно се забелязва, че от 2010 година ЕС е в упадък по почти всички направления. Ерго сегашните управляващи кръгове и елити в ЕС са негодни да се справят със задачите си. Надявам това да става ясно за все повече хора от ЕС и вместо вместо да бягат на някъде си, да започнат да търсят начи да се справят с този много сериозен проблем.
2
 
8
 
4
преди 1 месец
И да добавя - ако Европа не се откаже от насилственото налагане на ЛГБТ наближава времето, в което някои страни ще се откажем от ЕС.
2
 
10
 
3
преди 1 месец
Крещящ пример за хомосексуална диктатура, която се маскира зад термини като "върховенство на закона". А всъщност е върховенство на европейски хомосексуален законов рекет за насилствено налагане на ЛГБТ културни простотии. Подчертавам - насилствено налагане се маскира зад това, което Европа пропагандира като "върховенство на закона"!
1
 
11
 
2
преди 1 месец
Парите - новото оръжие на ЕС в срещу Полша и Унгария за върховенството на закона > Да се чете: Парите - новото оръжие на ЕС в срещу Полша и Унгария за върховенството на гeeйй парадите!
1
 
13
 
1
преди 1 месец
Ролята на ЕС се оказа силно деградираща.Европейската Централна банка не повиши лихвите дори преди кризата когато имаше икономически възход,сега ни докара инфлация пак изкуствено,отделно репресии,и стимулиране на корупцията чрез еврофондовете.На финала излиза че самия съюз води до упадък защото бюрократите в Брюксел отдавна не се интересуват от благоденствието на хората и ни карат към катастрофа.