Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Андрей Марков: Неминуемо ще стигнем до задължителна ваксинация на групи хора

Грешни политически послания определиха настроенията за ваксиниране у нас, смята зам.-председателят на Българска болнична асоциация

   1| 2    
2
 
10
 
8
преди 2 месеца
https://wwww.zerohedge.com/covid-19/restrictions-unvaxxed-see-explosion-fake-vaccination-cards-us-eu
2
 
22
 
7
преди 2 месеца
Неминуемо ще има начукани канчета...
4
 
31
 
6
преди 2 месеца
Предвидих нещо подобно още преди година, опит за задължителна ваксина със сигурност ще има и то за всеки като в началото ще бъде само за определени групи разбира се. Най-вероятно ще се започне от децата имайки в предвид младата калинка слуга на знаете кого, която е кандидат за министър на образованието. За щастие детето ми вече е завършило и учи в "червен" щат, а не в "син", но за съжаление не всички имат такъв късмет. Пазете си децата, спрете от училище или им помогнете да напуснат следването си(и без това у нас е безполезно) при задължение за ваксина за достъп университет. Когато по улиците има голям брой ядосани и безработни особено млади хора тогава властта ще се научи да слуша, а не да нарежда по трудния начин.
6
 
36
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Коритаров почина в деня на ваксинирането си ! Това да е за урок на всички, които искат задължителна ваксинация с неизпробвани ваксини. Дългогодишните периоди за проверка на ваксините са платени буквално с кръв и не бива да се пренебрегват с лека ръка, а хора като този Марков следва да носят наказателна отговорност и затвор !
29
 
5
 
4
data до: Един Българин
преди 2 месеца
Замислял ли си се колко от продуктите който ползваш в ежедневието си са преминали някакви сериозни тестове ?
4
 
26
 
3
преди 2 месеца
Андрей Марков - ела го кажи на тия, де умряха няколко дена след ваксинация или останаха парализирани. Хюмнета, иббрикчии и свяка свoлоч - да върви да се боцка пред Капитолия, барем го погладят по ***. >И преститутките да спрат да надуват вувузели, че всичко се връща! А, ако се забави, се връща с лихвата!!!!!!!!!
4
 
29
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Докато не махнат информираното съгласие няма как да стане. Да поемат някаква отговорност пред хората, защото народът може да скочи. И да им припомни репликата на Любо Пенев
6
 
33
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Задължителна ваксинация на тествани ваксини - да. Има такива доказали се с времето и с тях няма проблеми. Но задължителна ваксинация с освобождаване ан производителите от всякаква отговорност е като руска ролетка. Ами не, благодаря, но имам семейство, което трябва някой да отгледа.