Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Светослав Делчев: Ръст на имотния пазар ще има поне до 2025 г.

Цените на жилищата в световен мащаб отбелязват най-бързото си покачване от 2006 г., твърди експертът

1
 
3
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пореден "експерт", скаран с аритметиката :) Като го гледам как говори за по света и после у вас ... никаква връзка с реалността.
1
 
7
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Експерт: Бумът при недвижимите имоти се очаква след 2022 година..това му е прогнозата в Инвестор от дата 30.07.2018 10:44.. сега депресията на пазара щяла да дойде ДО 2025 година,тоест това са годините в които той предрича бум и балон ...после дойде Ковид ...а той е очаквал спад в цените ,който не се е случил ....Прогнозите на този експерт се люшкат нагоре надолу като кораб в бурно море ... и в крайна сметка нито една от тях не отговаря на реалността и това което се случва ..ако го бяхте попитали като експерт март 2020 година какво се очаква от цените интресен би бил отговора му тогава ..
1
 
6
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Интересно мнение, контрастиращо с мнозинството наблюдатели. Интересно как има ръст на фона на това застаряващо и изчезващо население в Европа и особено в България. Вече в София направо не е инвестиция да си купиш апартамент, за някои райони на Варна с ново строителство е същото.