Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

САЩ се нуждаят от Русия, за да избегнат ядрена надпревара с Китай

Байдън трябва да протегне ръка към Москва, за да получи предимство в противопоставянето с Пекин

   1| 2    
0
 
2
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нищо повече от илюзии , които са адекватни на виртуалната реалност , в която за съжаление живеят и действуват не един и двама от свтовните политическите лидири !
1
 
2
 
10
преди 1 месец
ше побарат малко косматия, после едно дълбоко гърло та да се научат те на руски хакерски атаки и намеси у изборите ... а Руслямистите им казаха че прекратяват "съюзническите истории" където да играят пушечно месо и да си вадат кестените от жаравата с тех ... е кой има проблем с Китай да хои и да си го реши самичък да види какъв дебел кожев прът ше му набият в гръбнака ....
0
 
4
 
9
преди 1 месец
Хаха! Късно е либе за китка! Нито в Русия, нито в Китай управляват д_е_били. В Блумбърг (неформалният лидер на истерията срещу Тръмп) са забравили, че именно г-н Кисинджър - авторът на Китайската операция - беше член на съветническия екип на Тръмп и точно тези идеи Тръмп проповядваше в предизборната си платформа, после направи усилия да реализира, но беше задушен от либералните медии и демократите. Океан от по_мия се изля върху Тръмп, милиони фалшивки се изфабрикуваха и надуваха денонощно за руската намеса в избирането му, организираха най-бруталната в човешката история изборна измама, за да го спрат !!!!! И сега изведнъж - ама Русия ни требва! Какво животно требва да бъдеш, за да се извъртиш така? Отговорът е един: либерален з а д н и к !!!
0
 
3
 
8
преди 1 месец
Да тръгнеш да правиш комбина с човек, когото си нарекъл убиец - ето това ще е висш пилотаж...
0
 
2
 
7
преди 1 месец
Много интересна теза. Засега съм склонен да я подкрепя. Главният въпрос обаче е какво ще поискат и получат руснаците в замяна.
6
 
0
 
6
supertrader до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Някакви атаки получаваш, просто това е реално. Дигиталните пари се движат много бързо минават от един компютър в друг. Парите пък опосредствят търговията, но има тази особенност че 5лева могат да опосредствят търговия за 5000лв и това е много елементарно. Има един много *** пример как се случва това, сега не ми се преразказва, но накратко един човек идва в някакво селище и влиза в бръснарницата и си плаща за услугата 5лв, тези пари бръснаря като ги получава отива при месаря и си купува месо за 5лв..той пък има заем и отива и връща тези 5лв на този на който ги дължи..и така тези 5лв опосредствят търговия за да кажем 50лв.. само с тези 5лв за няколко часа. Сега си представи какво се случва с дигиталните пари и с каква скорост те преминават от компютър в компютър и ще ти стане ясно че това нещо драстично е променило финансовата система в Света. Представи си и колко е девалвирало влиянието на централните банки и включително и тази на САЩ. Нещо което всеки лесно ще се досети, дори валутата която ползват компютрите вече да не съществува, държавата да е изчезнала , това не обърква компютрите да си я ползват в чисто виртуален вид.
2
 
6
 
5
Dr. Vatnikov до: supertrader
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Леле, леле, каква комбинация от нищонеразбиране от финанси + глупости, назобени по сбирщини на Атака и Възраждане...да се смее ли човек, да плаче ли...
6
 
1
 
4
supertrader до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това че долара е световна валута както го формулират отдавна не е вярно, има разлика между цифровия долар и националната валута на САЩ. Цифровия долар не се емитира от банките в САЩ, това са цифри написани в компютри и те обслужват международната търговия. Доказателството е че САЩ и банките им не могат да влияят на муждународната търговия в степен която могат в самите САЩ. И да думне и да не думне долара няма особенно отражение, няма как да се изземат онези 5 долара които компютрите умножават многократно и посредничат в търговията за много трилиони. Според мен банките в САЩ и те го вярват това че долара е голям фактор, може би защото се оглавяват от хора на пределна възраст и не са забелязали как компютрите промениха това нещо.
1
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
както се случва обикновено... алчноста им изяде главата
4
 
4
 
2
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 месец
дзън ... още 10 копейки в паничката пред пасолството ... днес посъбра надник ... :)))