Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Трифонов: ИТН няма да подкрепи кабинет с друг мандат

Липсата на партньорско отношение провали кабинета, твърди лидерът на ИТН

2
 
3
 
6
nkavrakov1982 до: bgMan
преди 2 месеца
Да,прав си българина си заслужава съдбата.Никой не коментира това че Трифонов е част от мутрите,дори не е важно сега да го коментираме,защото той го е доказал в историята със самото си развитие и съществуване.Само факта,че е избран е достатъчен за определяне на това докъде сме стигнали в развитието си като нация.И Щатите избраха шоумена Тръмп,но там е друго.Няма база за сравнение,заради самото разделение на властите и изобщо как е изградена самата държава като функциониране.Няма нормална държава в която Слави Трифонов да стигне до тук.
2
 
6
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
След такова изказване тая партийка е време да се саморазпусне, видя че колко им-по-тентна е начело с чалгарина ;)Б-стан извади късмет! Можеше да го изтърват да управлява.
0
 
8
 
4
преди 2 месеца
След като стана ясно, че в парламента всички са продажни корумпирани боклуции и инструменти на мафията какво толкова го отдавате само на ината на Трифонов?Вие на кои боклуции ще им подарите лесен живот 4 години?
2
 
4
 
3
Lucifer до: Pyramid
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Според конституцията не виждам кой и как законно може да го спре с налудничавите си мераци! А че над 90% от *** в парламента си го заслужават няма съмнение, но на чий г*з ще се стоварят последствията от огромния му инат и егоизъм???...всеки се досеща...точно ония, които най-малко го заслужават и които гласуваха за него с надежда....
3
 
4
 
2
преди 2 месеца
Де факто, Дългият заявява, че ще торпилират всички само заради собствения си инат.Неприемливо.
1
 
9
 
1
преди 2 месеца
https://youtu.be/onl6H1wqha8Годината е 1996г.Инфлацията е над 300%,бензина е над 200 лева за литър.На партито на Мултигруп,с Илия Павлов,са заедно Слави Трифонов,Ахмед Доган,Вежди Рашидов,и всички останали мутри и престъпници.Докато народа в България яде пилешки фенери,и каквото е останало по рафтовете на магазините Слави Трифонов е на банкет с отрупани маси с ядене,и деликатеси заедно с мутрите .Мисля че след като изгледате клипа,коментарите са излишни.