Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Диктатурата на Си Дзинпин застрашава китайската държава

В преследване на лична власт той отхвърли пътя на икономически реформи на Дън Сяопин

   1| 2| 3    
0
 
5
 
24
evlogi до: dakl
преди 2 месеца
Нали си чувал израза каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи.Си с пълна сила премахва почти всичко, въведено от ДЪн Сяопин , благодарение на което Китай можа да постигне доста през последните 40 години.
6
 
2
 
23
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Това че управлението на Си застрашава некого е съвършенно вярно , но във всички случаи не и Китай!
4
 
1
 
22
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
КПКОНПИ прие решение за установяване на конфликт на интереси за кмета на столичния район Красно село Росина Станиславова (мандат 2019-2023 г.) за това, че като ръководител на проект, финансиран с европейски средства, е сключила трудов договор с дъщеря си. Наложена й е глоба в размер на 5 000 лв.Кауне, браво вашите кметове са много по-честни от тези на ГЕРБ :-) ще спасите България ...
2
 
4
 
21
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Нали може да ползваш Google? Провери, кои са в управителния съвет на ДБ и къде са работили. Провери и какви награди са получавали и от кого. Не е трудно - после ми пиши пак какво си открил.
4
 
3
 
20
преди 2 месеца
Хааахаха . . . Да, разликата м/у Китай и Русия е, че Сорос си развява байрака 10 години в Русия и към 1999 г . тя фалира и беше пред разпад, а в Китай, както сам казва, навреме го изгониха. Това направи и Путин през 2001 г . и резултатите дойдоха - Русия за 10 години си върна мястото сред големите. Но загуби 10 години, които трудно ще навакса и за това заслугата е на Сорош и другите отвореняци от клуба . Само не стана ясно защо в отвореното общество УСА нахлулите в Конгреса ги стреляха, съдиха и осъдиха, а в Украйна ги сложиха да управляват . . . ?
3
 
2
 
19
преди 2 месеца
с две думи Пешо я бегай да го избълбукаш по веднъж и недей преписва тва дет за твойто IQ е мноо висока топка ....
6
 
3
 
18
khao до: Oбичам България
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
хахахаа, и един мармот завива шоколад, що ме занимаваш с опорките на ДПС и данчо ментата и да те питам.... ти нормален ли си?
5
 
4
 
17
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Като гласуваш за някого поне проверявай кой е. Архитект на ДБ е Иво Прокопиев, възпитаник на Костов, а членовете на управителния съвет на ДБ са работещи в различни НПО-та спонсорирани от Сорос и сие. Част от работата на тези организации като БХК е организиране на ***-паради и изготвяне на различни доклади против България.И не казвам, че е лошо - гласувай си за тях, просто недей да говориш срещу спонсорите Ви.
2
 
2
 
16
evlogi до: Solar Power
преди 2 месеца
Бай *** не е научен така.Мотото му е, ти акъл не ми давай, пари ми дай.
2
 
4
 
15
khao до: Oбичам България
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
и по важното... какво общо има Сорос с моето гласуване..та ги навърза така нещата...