Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

"Северен поток 2" изгуби битката в Германия за Третия енергиен пакет

"Газпром" се опита да получи изключение от европейските правила, каквото има за "Северен поток 1"

   1| 2| 3| 4    
1
 
2
 
33
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Дюселдорфските сАдии" ...и за вечерен даскал не ставаш, неграмотно комплексирано създание.
1
 
3
 
32
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти си публичен клоун, а не личност. Остана ти само Клубът на инвеститора да сееш воня, но след като беше пубшично наритан и там, забелязвам, че си минал на програма "подмазване и угодничене" последно време. Дребен застраховкопродавач и вечерно даскалче за някой лев допълнително, обществена личност било. Явно липсата на внимание от другия пол има тежки последствия.
5
 
1
 
31
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Аз поне съм публична личност и не се крия. А ти кой си бе, жалък пациент на някоя затънтена психиатрия? За твое сведение и на останалите п0миярчета по-долу, след решението на дюселдорфският съд отхвърча до 560 долара !!! Газпром БЛАГОДАРИ на дюселдорфските садии !!! Печели все повече пари, при това без да увеличава обемът на доставките !!!
2
 
3
 
30
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нещастен дриплю е този, който те е сътворил, мизерно човече застраховкопродавач с жалка визия и комплексирано до пръсване самотно същество. Виж се бе: https://***.facebook.com/dimitar.nekov.9 А тая снимка от публичния ти ФБ профил печели първо място! https://postimg.cc/nCbnDWSP
6
 
2
 
29
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Хахахах - нещастен дриплю - тия закони ще им излязат на еврогeйтаците през носът още след 4-5 месеца. Мене не ме мисли - сульо - средната покупна цена на моите АДР-чета е около 4 еврака, и всяка година прибирам о един сосен дивидент !!! А колко точно сосен ще е догодина - малееей - не ми се мисли - хахахах - при 500 кинта цена на синьото !!! А на тебе ще остане само да квичиш отстрани.
5
 
2
 
28
преди 1 месец
Искаш ли вярно Путин да врътне кранчето, а - пърчо? Май много мразиш Европа, а? ЕС просто НЕ МОЖЕ без руски газ !!! Преди зимата не можеше без - сега вече ЦЕЛОГОДИШНО не може без !!! Ама то който от много акъл си е спрял въглищата и атомчетата - това го чака !!!
6
 
2
 
27
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 месец
Пияндeнце - на зима Германия като остане на тъмно, ще видим кой е за бой и кой не е !!! Вместо СП 2 да работи на пълен капацитет и Газпром да продава на Европа газ по 200 $, сега ще работи на 50% и Газпром ще продава газчица по 500 $ - и то в най-добрия случай !!! От какъв бой разбират руснаците, бе? Що не ходиш да се пробваш? Германия ли ще ги спука от бой - и как - като доброволно си унищожи икономиката ли? Ти вече до такава степен си деградирал от алкохол и злоба, че не можеш да проумееш очевадната и за дете истина - че Германия (а и половин Европа) е зависима от Газпром, а не обратното !!!
3
 
4
 
26
Hahoto2 до: fon
преди 1 месец
Ах, някакъв фон-гал.фон ще ми държи сметка дека да одим. Изпълзял от керпича не дедо и го раздава "Пази боже сляпо да прогледа!" Много си елементарен цървулане!
4
 
4
 
25
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ауу, църкат, църкат русо.филистичните поконници. Така е, ушaнки, в ЕС има закони и се спазват. А вие си църкайте миши напеви отстрани. А оня с акциите в газпромчето - я скажи за последните 12 години колко си спечелил, че акцийките са поевтинели за тоя период в Евро някакви си 5 пъти?
6
 
5
 
24
преди 1 месец
Хахаха . . . Хорът на момчетата Злобойка пак има спявка . . . :lol: