Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Парламентарните избори в Русия няма да са лесни за Кремъл

Управляващата партия „Единна Русия” се нуждае от голяма победа, което означава затворени опоненти, парични подаяния и по-малко наблюдатели

5
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Прави сте, но тя Украйна за всичко е виновна. Последният пример от днес, укрите им взели пропан-бутана : "Ряд российских регионов столкнулся с нехваткой сжиженного углеводородного газа на АЗС. В Крыму и Татарстане люди не могут заправить газом свои автомобили, а также газовые баллоны в самый разгар консервации. Дефицит привел к резкому скачку цен на СУГ. В это время на Украине российские поставщики бьют рекорды по экспорту."
4
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ха, избори в русия - това никога не е съществувало в истинския му вид. Първо, опозиция няма, ако се появи - отстрелват я (Борис Немцов). Другите партийки в парлаюента и те са на хранилка. Още от времето на Сталин е максомата Не е важно кой как е гладувал, а кой брои гласовете. Хората са ментално обременени там, дори и не си помислят, че те биха променили нещо, просто стоят, чакат и се надяват нещо да се промени към по-хубаво.
5
 
4
 
1
преди 1 месец
Не виждам какво ще му е трудното на един диктатор, който разполага с цялата власт, държи контрола на престъпността в РФ и брои гласовете. Трудно ще му единствено да живее така още 50 години.