Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

На път

С биткойни в Алпите: Швейцарски хотел приема плащания в криптовалути

Управата обмисляше да приема криптовалути още преди четири години, но трябваше да изчака, докато се гарантира, че трансакциите ще са сигурни

0
 
0
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Много добре :) Криптото става все по използвано......
1
 
0
 
4
Shadow1 до: khao
преди 3 месеца
4
 
2
 
3
khao до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
дали ? ... да по разсъждаваме малко. Хотел който се храни от ски сезона и от снега, ще приема пяащания от това дето гори ток кат звяр и до няква степен допринася (малко или много )за ... липсата на сняг ! :) Удобен пас към конкурентите му и техните маркетинг отдели... да видим, как ще отиграят този брилиантен пас ! :):)
1
 
3
 
2
zelka007 до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
имат добър маркетингов отдел . сега във всички икономически издания по цял свят ще напишат : швейцарският луксозен хотел Chedi Andermatt дъръ-бъръ ... ако трябваше да плати 1000 рекламни материала по цял свят щеше да му се извие свет от цената . идва зимен сезон , трябва да го напълнят този хотел с платежоспособни ... :))) ... нещо като еди коя си отиде на плажа без горнище на банският , показа перфектно тяло в (тук се цитира екзотична дестинация) . и един куп подобни на нея почват да врънкат текущите си разводачи по направления , я виж тази къде са я завлекли , пък ти мен никъде не ме возиш напоследък ... и те така се върти светът ... :)))
2
 
2
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Всичко върви по програма, хоум офисчето, сега тази мегановина за някакво швейцарско хотелче и биткойн, значи наред са апартаментите. Между другото, помолете хотела да ви изпрати копие от касовия бон или фактурата в биткойн, че ми е много интересно да ги видя! Мерси!