Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Макрон заложи на ваксинационните паспорти и спечели

Френският президент заяви, че обществеността ще подкрепи плана му и досега това се случва

   1| 2| 3| 4    
2
 
2
 
36
julian12 до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Едра шарка няма нищо общо с грипчето, което не се знае даже дали съществува.
0
 
5
 
35
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Чиста форма на тирания.
0
 
2
 
34
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всъщност някои хора разбират нещата когато ножа им опре но в повечето случаи е късно :( Бъдете здрави и вярвайте в науката ! Тя не е плоска, върти се и не е център на Вселената :)
3
 
2
 
33
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пропуснах нещо много важно. Дано никога не се разболееш от рак, но ако се случи имай в предвид, че РНК е част о решението на проблема ! Тази ваксина за ковид използва РНК разработките от 90-те за ваксина/защита срещу някои видове рак и спин. Така, че след 10 ина години ако ти се случи (не го пожелавам) ще се богнеш с кеф и съм сигурен :)
1
 
3
 
32
Solar Power до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да не говорим за едра шарка и други лоши вируси Благодарение на ваксините голяма част от малките деца прескачат критични години !
1
 
3
 
31
Solar Power до: neon7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не, просто са имали по 8-9 деца от които 2-3 са умирали малки заради вирусни инфекции . Моят дядо например е има 10 братя и сестри от които 3 са починали още като деца .. преди 1945 от грипни настинки и едно от полиомелит ако не се лъжа. А на корабите преди 200 години един дифтерит и до там .
1
 
6
 
30
khao до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Баба ми със сигурност не е била ваксинирана, като е дошъл соца, тя е била на 25!... пак те хванахме в лъжа! Плюс това доказано е (много преди ковид), че съвремената медицина е прибавила около 6-7 години върху живота ни, останалите са от по добра храна и по добра хигиена...
3
 
5
 
29
Lucifer до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Днес да си богат не значи че си със всичкия си, доказателството ти сам го посочи-ББ, наистина възможно най-лошия "матрял"
5
 
7
 
28
neon7 до: Solar Power
преди 1 месец
"Ако баба ти навремето беше отказала да се ваксинира срещу детски паралич и едра шарка можеше и да не съществуваш в момента." --Това е една от най- глупавите теории ! Интересно ,защо се прокламира от хора с притенции за образованост ? По твоята логика , баба ти или пра баба ти не би трябвало да съществуват, тъй като техните прабаби и дядовци със сигурност не са били ваксинирани !
4
 
7
 
27
преди 1 месец
Заложил бил макарона....На куц кон е заложил !Harvard Epidemiologist: The Case for Vaccine Passports Was Demolishedhttps://***.intellectualtakeout.org/harvard-epidemiologist--the-case-for-vaccine-passports-was-demolished_1/ Тирания и изнудване това са ваксинационните паспорти!