Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Провалът в Афганистан е по-скоро политическо, отколкото военно поражение

САЩ трябваше да направят повече за изграждането на афганистанската икономика и по-малко за армията, ако искаха да победят талибаните

   1| 2    
0
 
3
 
19
Mavi Goz до: khao
преди 1 месец
Така, както според теб и оня с тумор вместо мозък, Русия е мюсюлманска, така и пръсна на молекули мераклиите да наложат радикален ислям в Чечня. Същото се случва ежедневно в Абхазия, същото в Сирия - когато една държава има национална идея и лидер с топки, немой да й броиш душманите - немат шансове. Изгледай един парад на 9 май, ама не гледай техниката, а позагледай в очете на мъжете, дето са строени там - камерата често ги показва. Ше ти светне как точно некой брадясял *** сменя звездите с полумесеци по кулите на Кремъл - напрао го виждам как става . . . ;) :lol: После пак пиши твоите тъпни тука - не, че не е пълно с деб или, дето го верват и го чекат . . . Ше дочекате . . . путкинден . . . ;) :lol:
1
 
1
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма друг начин да му помогнеш, освен ако не му платиш екзорсист. Хал хабер си нямам, но срещу 10 000 лева и аз мога да опитам, пък каквото стане.
1
 
2
 
17
khao до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мави, пак ли манипулираш и сееш незнания :):) Ясно ти е че русия е държавата с най голям процент *** (около 20%) от всички Европейски държави (с уговорката че русия е европейска) ... най голямата джамия в Европа е пак е там... ... и как точно тия ще ни спасят, като до 10-20 години над кремъл че стои полумесеца ?
1
 
3
 
16
bgMan до: Mavi Goz
преди 1 месец
Класически руски лъжец и манипулатор. Потвърждаваш го с всеки пост. Нямаш нищо общо нито с бългаските интереси, нито с българското самосъзнание за да определяш в качеството си на някакъв критерии кой какъв е и къде била истината.
3
 
2
 
15
Mavi Goz до: bgMan
преди 1 месец
Афганистан си е на афганистанците, роме български! Всеки, който си бута гагата там, както и във всяка чужда държава, е агресор и рано или късно си го получава. Българските роми, обаче, както и останалите обитатели на България, са християни и мюсюлмани. Ти май се правиш на ци ганин-християнин, но ти е слаба подготовката по богословие - нарушаваш една от фундаменталните заповеди на Спасителя към нас, християните: Не съди, за да не бъдеш Съден! А ти освен съден, ще бъдеш и бомбардиран от умните американски бомби, защото най-вероятно ще доживееш да сложиш гъжвата на празната си тиква, за да я спасиш от ножа, както дедите ти. И ще живееш в мюсюлманска Европа по волята на майсторите на най-умните бомби. И тогава много твои сънародници пак ще чакат спасение от руснаците, щото така е писано. Аз помня много ясно как сърбите ни се подиграваха за дружбата с руснаците, щото Тито беше голем френд на англичани и американци и Югославия беше за нас Запад. После големите англосаксонски френдове разкъсаха Югославия, а християнска Сърбия я дадоха на мюсюлманите и даже я бомбардираха с уранови умни бомби, за да не се дърпа много, докато й слагат гъжвата в Косово . . . А вече И ти би требвало да помниш как сърбите изведнъж припознаха в руснаците единственото си спасение от сюнета на побеснелите шиптари. Та така, роме бегемане . . . ;) :lol: Ся пак ми изблей нящо за Истината и Лъжата . . . ;) :lol:
2
 
0
 
14
bgMan до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма невинни мюсюлмани там руснако Мави. Бързото завземане на Афганистан от талибаните го доказа. Всичките са джихадиски приматии искащи шериат и има още много работа за умните американски бомби.
2
 
1
 
13
преди 1 месец
Колко много писане за едно големо го вно, изходено от една компрадорска клика, яхнала една могъща за един момент държава и решила, че всичко й е позволено. Тепърва ще се броят пилците в Ирак и Либия и ще се шмърка в либерални па рцали като тукашния и FT, след бурното шляпозакидателство по време на (победоносните) нахлувания. Само дали некой некога ше си плати за наглите лъжи и брутални манипулации, с които се аргументираха тогава мераклиите за касапниците, които предизвикаха. Щото сега шмъркат за техните потънали кинти и некви пукнали на терен наемници, но за милиони невинни жертви, изкормени от (умните) бомби никой не споменава - там според деб ила, писал по-долу, не живеели (бели) хора . . . Сичко се връща, сичко се плаща - ако не от вас, от децата ви!
2
 
1
 
12
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Ти ли беше успелият бре, пунгаш? :lol: :lol: Що не споделиш къде и в какво си толкова успел? Единствено ти признавам смазваща преднина пред другите по брой акаунти тука! :lol:
0
 
0
 
11
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
и не забравяй, ние се водиме индо-европейски народ/раса не само европейска ... Арийците на Гитлер от къде идват ако не от района около Афганистан?
0
 
2
 
10
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
40 % пущуни, 30 % таджики, 2,5 % туркмени ето ги, другите ще ги разгледам после...отвори си ги една по една и ги разгледай :):) знам че звучи странно, но ще се очудиш колко бели са :) че и синеоки !