Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Системата "Преброяване 2021" заработи отново, но с намален капацитет

Планира се капацитетът постепенно да бъде увеличаван

0
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...при мен не може да се посочи идентификатора, няма я отметката /синята стрелка/и се оказва, че полето нен попълнено и не ми дава да продължа с регистрацията...
0
 
4
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Както стана ясно по-рано, платформата има четири степени на защита, а хакерската атака е била засечена още на първата степен.----Ето с това изказване си пролича че лъжете.... били хакерите дето пуснаха пръскачките пред парламента :):)
1
 
5
 
2
преди 1 месец
Сега я пробвах. Не става. Въпреки, че посочих адреса (има го точно в падащите менюта) пак постоянно ми дава, че не може да се идентифицира и се опитва да зареди една смотана карта на България с ужасна разделителна способност, на която да посоча адресът си. Само че моят адрес не е 99 хектара площ, че да се получи. Пак някой е крал от средствата за програмното осигуряване. После хакери му били виновни. Некадърници простии дето само знаят да крадат!!
1
 
6
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не виждам доказателства, че са били под DDoS атака. Обикновено се позовават на международни наблюдаващи сайтове в такива случаи.По-вероятно е те самите да са в някаква или много грешки.