IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple обяви следващото си голямо събитие за 14 септември

Очаква се на него компанията да представи новите модели iPhone

20:33 | 07.09.21 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Nina Riggio/Bloomberg</em></p>

Снимка: Nina Riggio/Bloomberg

Apple изпрати покани до медиите за своето годишно събитие, от които става ясно, че то ще се проведе на 14 септември. На него се очаква компанията да представи новите си модели iPhone, пише CNBC.

Освен това технологичният гигант може да обяви и нови модели Apple Watch и AirPods. Apple пуска умни часовници всяка година, а е време и слушалките да бъдат обновени, след като последната им актуализация е от 2019 г.

Обичайно Apple представя новите си смартфони през септември. Но миналата година тя обяви iPhone 12 през октомври заради пандемия. Вместо това миналогодишното септемврийско събитие включваше Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, нови модели iPad, абонаментна стрийминг услуга за класове с упражнения и пакетна услуга с името Apple One.

Възможно е Apple да направи нещо подобно и тази година. Компанията трябва да обнови MacBook Pro и да покаже нови модели iPad тази есен, стига да се придържа към годишния си график. Но не е ясно дали тези устройства ще бъдат включени в едно събитие с iPhone.

Тазгодишните модели iPhone ще приличат на миналогодишните като дизайн, но ще имат по-малък прорез на екрана, писа по-рано Bloomberg. Очаква се Apple да представи първата голяма промяна в дизайна нa умния си часовник от появата на устройството на пазара през 2015 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:25 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 1
mrynmryn
преди 2 години
На работа ми се налага да ползвам последният им модел. Може би е по-добре китайци да правят и дизайна, вкл и тоя на софтуера, защото от епъл трудно могат да измислят нещо по-грозно от това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още