Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Amazon: Мъск не вярва, че регулациите важат за него

Лидерите на Amazon и SpaceX влизат във все по-сериозен спор пред регулаторите в САЩ

2
 
2
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Концепцията на Безос с Project Kuiper е много проста - да стана по-богат. Концепцията на Мъск със Starlink също е проста - с приходите да финансирам пътешествието до Марс. Е, кой от двамата има повече шанс да е откривател и пионер? И кого ще последват най-добрите инженери и учени? Който гледа в Youtube Starbase tour with Elon Musk, веднага ще разбере как ще приключи Jeff Bezos vs. Elon Musk.
2
 
5
 
5
преди 1 месец
Мъск ми харесва повече от Безос. По-готин е.
6
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мъскалян затова в Берлин го разпраха от глоби и нищо не можа да построи хахахаха :)
1
 
5
 
3
преди 1 месец
То пък щото Безос вярва, че важат , нали? Оспорва всяко решение на администрацията на САЩ насочено срещу негови бизнес цели. Голямо задно колело го раздава в стил "щом аз не спечелих и никой друг няма да спечели".
1
 
3
 
2
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
всичко започна от това че БайПън намали бюджета за Лунната програма и Наса не можа да финансира двата проекта едновременно въпреки че ги избра.. и резнаха тоя на Безос защото е по назад и с по малко опит ... и тоя започна да ги съди, сега и другия проект е замразен до края на делото!Доста хора го напуснаха и отидоха в Спейс Екс...начело с главните инжинери и дизайнери!
1
 
3
 
1
преди 1 месец
едните все още имат само проект за спътникова система , другите имат работеща такава . едните имат само проект за ракета , другите редовно качват и космонавти и товари в ниска и висока околоземна орбита . едните имат участие в проект на фабрика за електрички , другите имат водеща пазарна позиция в електричките по цял свят . единият си взе въз дъртичка и модифицирана със силикон мексиканка , другия си взе възмладичка певачка ... :))) ... според мен гологлавия се усеща че е прецакан в нещо , но все още не схваща в какво ...