Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Вирусолог: Намираме се във времето на епидемията на неваксинираните

Засега всички нови щамове могат да бъдат овладени от сегашната ваксина, категорична е проф. Радка Аргирова

1
 
3
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Поредните тъ-по-тии и е в тази статия. Явно парата играе навсякъде за да излизат доктори и да говорят глупости. Настинката може да я изкараме и без ваксина, има си лекарства. Ще дойдат много тъмни времена ако се продължава с това.
2
 
2
 
7
penman до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тъпият пролетарий да работи, а не да се мъчи да мисли!
3
 
1
 
6
ing5rov до: ledosvetlenie
преди 1 месец
"Та обясни ни за какво се пънеш всеки ден под всяка тема. На какво се дължи тая ти загриженост ".............щото е платен трол , мамка и гевендия да еWa !
3
 
5
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Поголовно ваксинираната Монголия повтори израелския пик от заболели.98% от населението е ваксинирано в страната, а плътността му е изключително нискаДо 17 август в Монголия 97.8% от възрастното население, над два милиона души, са били напълно ваксинирани срещу коронавирус. И в началото на септември Монголия - дори и с ниската си гъстота на населението - излезе на първо място в света по текуща заболеваемост, счупи собствения си предишен абсолютен рекорд по брой ежедневни инфекции и дори надмина Израел.В степната Монголия, според данните за 2020 г., живеят малко повече от 3 милиона 350 хиляди души. Плътността на населението тук е 1,8 души на квадратен метър. По начин на живот монголите са номади; всяко село, където живеят повече от 5 хиляди, се счита за град.А на 5 септември тук е записана рекордна честота - 7394 души, на 7 септември - 3677.(в Монголия ваксинацията е започнала с ваксина на Астра-Зенека)https://***.mk.ru/social/2021/09/08/pogolovno-privitaya-mongoliya-povtorila-izrailskuyu-vspyshku-koronavirusa.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&fbclid=IwAR1ZlVnCu2euw5qsonQfLZ5l_4hKIGL_YiTaepwP5fidZ12aoS67coIdV_shttps://graphics.reuters.com/world-coronavirus-tracker-and-maps/countries-and-territories/mongolia/
3
 
3
 
4
zelka007 до: ledosvetlenie
преди 1 месец
теб кво те напъва да пишеш ... ?! ... е , същото и мен ... :)))
5
 
3
 
3
ledosvetlenie до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Странна загриженост за не ваксинираните, нали сме прости оставете ни да си мреме на спокойствиеВаксинираните също се разболяват и също са преносители на вируса единствената разлика е че го карат по тежкоТа обясни ни за какво се пънеш всеки ден под всяка тема. На какво се дължи тая ти загриженост
6
 
2
 
2
zelka007 до: bgMan
преди 1 месец
значи , че болниците и гробищата се пълнят от органично прозззти антиваксъри ... :)))
3
 
6
 
1
преди 1 месец
Това значи ли, че разболяващите се ваксинирани вече не ги броят в статистиката щото не може да се намери начин това да се превърне в провакси пропаганда?