Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

И американският лек суров петрол мина прага от 70 долара за барел*

Повече от две седмици след като ураганът “Айда” връхлетя Мексиканския залив, почти половината от производството на суров петрол все още не е възстановено

0
 
2
 
5
преди 4 дни
"Повече от две седмици след като ураганът Айда връхлетя Мексиканския залив, почти половината от производството на суров петрол все още не е възстановено"................аргумент за дебилизирани ...
2
 
3
 
4
преди 5 дни
Така е винаги преди тежка и продължителна икономическа и финансова криза. А този път ще е и дългова и фискална. 29 трилиона долара дълг и 7.5 трилиона дефицит трудно се оправят.
0
 
2
 
3
khao до: Karo
преди 5 дни
Няма профилна снимка
много бързаш... но и това ще стане, всичко с времето си...
0
 
7
 
2
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Може би е време за преминаване към виртуален транспорт, така както се премина и към виртуална икономика по белия свят и към дистанционна работа от вкъщи. Време е и транспорта да се виртуализира и така да се намали консумацията на петрол. Догодина да започнем да ходим на вируални почивки например.
1
 
9
 
1
s3
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Е нали всички за това се борим вече над 10години? Да постигнем и задминем заветната целева инфлация от поне 2%? Сега когато изпълнихме и преизпълнихме целта, защо пак са недоволни хората?Иначе, за петрола е ясно че няма как да се добива все на максимум, с времето запасите ще намаляват и добива ще спада. Не може транспорта да е чак толкова евтин, че всеки да го ползва за щяло и нещяло, без никаква логика и без никакви причини. Повечето фирми изобщо не се грижат за оптимизиране на транспортите си, особено за лично-фирмените си автомобили, онези които държавата дори е освободила от ДДС.