Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

На Германия ще са нужни 4 месеца, за да пусне "Северен поток 2"

В последните седмици канцлерът на Германия Ангела Меркел се опитва да тушира напрежението около проекта

1
 
1
 
5
Mavi Goz до: zelka007
преди 1 месец
Хехе . . . А колко ли струва ЕК без германските кинти? А колко ли кинти ще печели Германия, за да хрантути зеленясалата и бездънна каца ЕС без германската индустрия? И колко ще струва германската индустрия без изобилните потоци от евтин природен газ? Що ли така самопожертвователно се бори Германия за руския газ, като точно Германия има най-много причини да не харесва Русия? Та даже с риск да сгази Канцлеракт . . . А май в Европа само германците останаха да печелят кинти - останалите чекат на фондовете, дето стрина ти Лагард осигурява с денонощен принт. Ще ти кажа нещо за спомен: подхлъзне ли се Германия по плоскоглавието на зеленяшките ***, жална ви майна на сичките - тогава ше видите кон боб яде ли и ветър ток прави ли. Победят ли Полша, Литва и Усрайна Германия за потоците, е бана ви е на сички верицата и довеждане зелен живот. Добре запомни това и некой ден шти го припомня.
5
 
2
 
4
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
колко гласа са нужни за положително становище в ЕК , а импе ... ?! германците дали ще ги съберът , как мислиш ... ?!
6
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не става въпрос за сертифициране на потока, а на оператора. Предложеният Nord Stream 2 няма да бъде одобрен, защото е 100% собственост на газпром. Третият енергопакет, забранява компании добиващи газ да го транзитират. На какво разчитат paшките не знам. Но аз искам да запитам госпожа Херо Мустафа, смятат ли САЩ да се изплюят в лицето на българският народ? Не мога да разглеждам по друг начин спирането на Южен, а пускането на Северен поток. Добре е ако отговаря на законовите изисквания, но явно германия и русия се опитват да го измъкнат из под пакетите. Защо и на кого е нужно това? Аз знам, че от Южен поток България намаше да има печалба 22 години, защото таксите щяха да изплащат тръбите. Не може да обясните на редовият български гражданин, че проектът е провален(също като и Турски), защото той не разбират. Много от моите сънародници мечтаеха за едни долари, влизащи директно в джобовете им. Така че питам, ще наложите ли санкции на германските фирми ползващи газ от СП-2, ако се наруши законодателството на ЕС? Защото така е редно, госпожо Херо Мустафа, така е редно! PS Питам и отговор не чакам, но съм длъжен да го направя.
6
 
4
 
2
преди 1 месец
Парите са най-святото за Запада! Какви укри, какви укрозаври, какви древни шумери, какви най-готини съюзници извън НАТО, каква антируска хунта, какви западенци, какъв шут, какви наши политици - нека се избиват в Парламента си и извън него!!
5
 
5
 
1
преди 1 месец
Да видим как Германия ще накара Газпром да транзитира през украйна. Ще се самоунищожат ли икономически заради някакви укри?