Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Три причини "Северен поток 2" да не заработи преди края на 2021 г.

Морската част на газопровода е готова, но още не е ясно какво се случва със съоръженията на сушата и със сертификатите

0
 
1
 
10
преди 1 седмица
иддиотите и преписвачите у тоя *** сайт що клетви му сложиха на тоя Паток от ден първи и пак греда em виждат и пак кълнат ... Деляна хои напраи ти тръбите там 8 цол са мое са ти по мерка в до гърлото ... :))
0
 
1
 
9
doba до: khao
преди 1 седмица
Значи 'я запръска... я не запръска :):)' ама си направил изолация и разчиташ на парното. Колкото до климата - нищо не се знае. Скоро в Тексас ги удари такъв студ, който не е имало дълго време. В БГ -20 беше последно преди няколко години, а -30 беше преди 8 или 9.
1
 
1
 
8
khao до: doba
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
надали... имам яката изолация, миналата година парното беше на 1 и беше адската жега и то заради жената... все им е студено на тия змиий :):) ... даже от 2 години не слагам зимни гуми, никакъв проблем нямах в града ... и сигурно са изгнии в гаража ... ако ми стане студено, ще ги изгоря тях! :) но надали.... а като бях дете... минимум 3 седмици беше -20, - 30 ... но нееее, няма глобално затопляне, илюзия е ! Едно време правихме снежни човеци като Боримечката на квадрат, сега децата са късметлии ако може да направят един с размерите на путин!
3
 
3
 
7
doba до: khao
преди 1 седмица
Khao, с това мислене ще се стои на студено. Рано или късно...
2
 
2
 
6
doba до: zelka007
преди 1 седмица
Зелков, ами купувай от него. Всяка нова възможност увеличава конкуренцията, а оттам и възможностите. @КОЙто иска - по Ямал, който иска - по СП1-2, друг - от Турски/Балкански поток/хъб. @КОЙто пък държи - да транзитира през Украйна. Пазарна икономика.
0
 
3
 
5
zelka007 до: doba
преди 1 седмица
има свободен капацитет по ямал ... :)))
1
 
2
 
4
khao до: doba
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
я запръска... я не запръска :):)
3
 
5
 
3
дядя Вова до: doba
преди 1 седмица
Ще викат: Слава Украине! Хохлодебилом слава!!
2
 
6
 
2
преди 1 седмица
А когато сняг забръска що ще чини ЕС зимъска?..
8
 
2
 
1
преди 1 седмица
рижият китеник добре ги насади рассияните и германците ... :))) ... да бехте слушали Обама какво ви предлагаше 2014 са щехте да си имате втечнен газ и Ф35 , а не да се гърчите ... ние добре , че си имаме терминал за втечнен газ и Ф16 . скоро ... :)))... слава на Бащицата ... !!