Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Нивото на бедност в САЩ расте през 2020 г. от 60-годишното си дъно

Средните, коригирани спрямо инфлацията, приходи на домакинство са намалели с 2,9% до 67 521 долара на година

1
 
0
 
7
julian12 до: julian12
преди 1 ден
0
 
1
 
6
julian12 до: khao
преди 1 ден
Няма профилна снимка
Щото е с отрицателен знак. Объл видински ***
2
 
3
 
5
дядя Вова до: khao
преди 1 ден
Ана Пугачова не сме слушали, каква ли ще да е тази? И ти щом сега загря за заглавието, за тия писания ще да си бил на поне 3 ракии.. "джондърската ви култура" или не, на 5 !
2
 
3
 
4
преди 1 ден
Няма профилна снимка
хахахахаха, загалавието кърти от некадърност ... как нещо което расте удря дъното ? ...
4
 
0
 
3
korn до: дядя Вова
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Чувал ли си за Кръстника, за Де Ниро, Пачино. За Ву Танг Клан, Айс ти., Дорс, рок,. Белязания, Шофьор на такси. Кво предлагата вие русофилите за замяна на САЩ, да гледаме как Путин язди кон, да караме смешните ви ЛАДИ и да слушаме Ана Пугачова. Да изчезвате с джондърската ви култура и простотия, нещастни прошляци.
3
 
2
 
2
korn до: дядя Вова
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Ти ненормален ли си, няма нужда да отговаряш. Кога САЩ са криели какво се случва в държавата им. Има хиляди американски филми за бедните, за гетата, за социалната им система, за емигрантите. Някои от тези филми са велики произведния на изкуството гледани в цял свят. Но за разлика от САЩ, в Русия няма бедни, там всички живеят щастливо под вещото ръководство на Путин. Велики руски филми за бедняците в Русия няма, щото там няма бедни. А и да има никой няма да ги гледа, дори и русофилите гледат американски филми а не руски. Вие даже не сте русофили, а хейтъри. Нито знаете руски, нито карате руски коли, нито ходите в Русия. Единствения коментиращ тук който знае руски, е америконифила Стоянчо хахаха
3
 
3
 
1
преди 2 дни
Нивото на бедност в САЩ расте през 2020 г. от 60-годишното си дъно > Бойче, уволни я тая! Как може да разпространява дезинформация за Сияйният Град на Хълма !?! Саботаж! Зрада, сиреч предателство! Такова нещо по определение в САЩ не може да има!!!