Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Увеличеният добив и конкуренцията от Ирак дърпат надолу цената на руския петрол

Разликата със сорта Брент е 2,35 долара - над два пъти тази от предходната седмица

2
 
2
 
8
zelka007 до: Achtung
преди 2 дни
наште ф16-ки на фона на това с което разполагат рассияните туканка из черноморието си е направо 7-мо поколение . турците ги нашляпаха с по-старото поколение ... единствено ни бият с количество , ако могат да изкарат толкова че да дофъркат тъдява из наши териториални води ... че нещо пуснат некое фърчило , то се съпикяса и цамбурне ... :)))
2
 
2
 
7
zelka007 до: дядя Вова
преди 2 дни
дядя вова , взеха ти думата другите дрогаре . направо съм разочарован от теб ... очаквах повече ... :))) ... ще требе да делиш вечерният надник с ахтунг (направо те е закопал с познания) и жекофф (там малко е еднообразно , комбинира 2 тези с четири изречения , ама се ядва , старал се е) ...
3
 
2
 
6
vzhekoff до: Achtung
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Зелю е т.ъп.о *** :) И да му говориш - не разбира. Не е програмиран правилно :) Там дето няма естествен интелект, не слагат и изкуствен. Зелю се мъчи да блесне с т.ъпота, но конкуренцията от пръдливия и видинското ц.иган.че е голяма.
3
 
0
 
5
дядя Вова до: дядя Вова
преди 2 дни
т.е. Мани я Зелка-та
2
 
2
 
4
дядя Вова до: Achtung
преди 2 дни
Мания Зелка 00, тя си лае профилактично по мъглата... От страх.
2
 
2
 
3
Achtung до: zelka007
преди 2 дни
Няма профилна снимка
F-16 "пето" поколение :) последния поръчан F-16 от америакснките ВВС е през 1999 и партидата е напълно доставена до 2003. От тогава самите американците си поръчват F-15,F-18,F-22,F-35 и нито една бройка от F-16. Случайност.....
4
 
2
 
2
zelka007 до: дядя Вова
преди 2 дни
що се предреждаш , това са го приготвили за импа ... имат му уважение . на теб са ти пуснали да се пенявиш под "промишленото производство на сащ" ... айде догодина започват фюзелажите на ф-16ките ни да сглобяват ... :))) ... а онази една бройка дето рассийската непобедима армия е поръчала от су57 , май я отлагат с още гфодини , даже се шушне да закрият програмата ... мдааа ... май ние ще имаме преди рассияните в черно море самальот пето покеление , ще ги надцакаме един вид ... :)))
5
 
2
 
1
преди 2 дни
Увеличеният добив и конкуренцията от Ирак дърпат надолу цената на руския петрол > Ачии, цялото прогресивно човечество не ги ли банна тия? Не?!